sibianca ce și-a făcut o rețea de prostituate în oraș și în germania. ce a decis poliția!

prostituateFemeia care este acuzată că a pus pe picioare o afacere cu prostituate în Sibiu și în Germania și că a racolat mai multe tinere care făceau sex pe la chefuri private din oraș și în locații turistice din Mărginime, va sta în arest preț de 30 de zile.

În data de 10 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice cu scopul identificării unor persoane  bănuite că ar fi racolat femei pentru  a întreţine relaţii sexuale cu bărbaţi contra unor sume de bani.
Astfel, in municipiul Sibiu, s-a reuşit prinderea şi identificarea unei sibience in vârstă de 40 de ani, bănuită că, in perioada 2014 – 2015, ar fi racolat femei pe care le-a determinat să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi in schimbul unor sume de bani. Tinerele racolate practicau prostituţia atât in ţară, cât şi in Germania.
Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă  timp de 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă ca urmare a săvârşirii infracţiunii de proxenetism, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 213 din Codul Penal.
Menţionăm faptul că, faţă de persoana în cauză, s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările continuă în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a femeii.
VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST CAZ ȘI CINE ESTE SIBIANCA ACUZATĂ DE PROXENETISM

Ultima oră

Comentariul meu