sibiancă reținută pentru că își făcuse o rețea de prostituate. fetele mergeau la chefuri private la sibiu și în germania!
FOTO: ARHIVĂ

prostituateO femeie în vârstă de 40 de ani a fost reținută de polițiștii sibieni pentru 24 de ore pentru proxenetism. Aceasta avea o rețea cu patru femei la Sibiu și în Germania, care făceau sex pe bani, în special cu cetățenii străini care veneau în oraș.

În data de 10 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice cu scopul identificării unor persoane  bănuite că ar fi racolat femei pentru  a întreţine relaţii sexuale cu bărbaţi contra unor sume de bani.
Astfel, in municipiul Sibiu, s-a reuşit prinderea şi identificarea unei sibience in vârstă de 40 de ani, bănuită că, in perioada 2014 – 2015, ar fi racolat femei pe care le-a determinat să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi in schimbul unor sume de bani. Tinerele racolate practicau prostituţia atât in ţară, cât şi in Germania.
”Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă  timp de 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă ca urmare a săvârşirii infracţiunii de proxenetism, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 213 din Codul Penal. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Clienți aleși pe sprânceană
Surse judiciare au declarat pentru Ora de Sibiu, că Marcela Drăghici, avea în custodie patru tinere la Sibiu și în Germania. Vizați erau în primul rând străinii. Proxeneta le oferea pe fete mai ales la petreceri private în oraș, dar și în pensiuni și vile din Mărginimea Sibiului. Mai mult ea le recomanda clienților de origine germană și serviciile sexuale ale unei alte tinere domiciliată în Germania. Aceasta din urmă îi trimitea banii prin Western Union.

Ultima oră

Comentariul meu