vestea de la mitică dragomir care le să speranțe celor de la mediaș să rămână în liga 1

dragomirMedieșenii de la Gaz Metan au șanse mari să rămână în liga 1 de fotbal, chiar dacă au retrogradat pe teren. După ce actualul șef al LPF a lăsat să se înțeleagă că cei de la Chiajna vor fi retrogradați, acum fostul șef al LPF vine cu o declarație bombă. ”Oracolul din Bălcești” este convins că cei de la Concordia i-au premiat cu bani pe cei de la FC Brașov ca să îi încurce pe medieșeni în meciul jucat în ultima etapă din liga 1.

Fostul şef al LPF Dumitru Dragomir a declarat, marţi, că este convins de faptul că la meciul FC Braşov – Gaz Metan Mediaş s-au oferit bani jucătorilor echipei gazdă şi le recomandă acestora, inclusiv preşedintelui Romică Paşcu, “să facă autodenunţul” până nu îi vor chema procurorii la audieri.
Întrebat la Digi Sport, dacă a fost ceva necurat la meciul FC Braşov – Gaz Metan Mediaş, Dragomir a răspuns: “Sigur a fost. Nu ştiu din partea cui, dar s-au dat bani. Nu rezistă dacă se bagă procuratura. Jucătorii şi toţi vor spune adevărul. Eu îi sfătuiesc să se ducă repede, înclusiv pe Romică Paşcu, să facă autodenunţul, până nu îi ia. Banii s-au dat. A fost destul de mult timp ca să se rezolve problema provenienţei banilor.”
FRF a deschis o investigaţie după ce jucătorii de la FC Braşov au fost premiaţi de conducerea clubului pentru remiza înregistrată în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, în urma căreia echipa antrenată de Adrian Szabo a retrogradat în Liga a II-a. Ulterior Federaţia Română de Fotbal a sesizat Comisia de Disciplină în acest caz.
FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş au retrogradat în urma rezultatului de egalitate (0-0) înregistrat, la 27 mai, pe Stadionul Tineretului, în ultima etapă a Ligii I, în primul eşalon rămânând Concordia Chaijna, care a învins, pe teren propriu, echipa Petrolul Ploieşti, cu scorul de 3-2.
FC Braşov s-ar fi slavat de la retrogradare dacă ar fi învins la cel puţin două goluri diferenţă pe Gaz Metan Mediaş, iar Concordia Chiajna ar fi pierdut meciul cu Petrolul Ploieşti. La rândul lor, medieşenii ar fi rămas în Liga I dacă ar fi câştigat la Braşov la o diferenţă de goluri egală cu cea cu care Concordia ar fi învins Petrolul.
Cum niciuna dintre situaţiile de mai sus nu a fost îndeplinită, Concordia, rivala celor două echipe ardelene în lupta pentru salvarea de la retrogradare, va evolua şi în sezonul viitor în Liga I.

Ultima oră

Comentariul meu