cel mai mare tâlhar sibian - bătea cu ranga și dădea lovituri în europa! (foto)
Tânărul sibian i-a atacat cu ranga pe milionarii Ovidiu și Camelia Cristescu, chiar în casa acestora
tânărul sibian i-a atacat cu ranga pe milionarii ovidiu și camelia cristescu, chiar în casa acestora
Tânărul sibian i-a atacat cu ranga pe milionarii Ovidiu și Camelia Cristescu, chiar în casa acestora

Polițiștii au reținut marți dimineață principalul suspect în cazul deja celebrei tâlhării comisă la o familie de milionari din Pitești. Bărbatul de 33 de ani este din Sibiu și este unul din cei mai mari tâlhari. Tânărul dădea lovituri ”grele” în Franța, Elveția și Olanda.

Așa după cum am anunțat de marți după amiază, principalul suspect în cazul tâlhăriei comise, în 16 mai, în municipiul Piteşti, a fost prins, marţi, la Sibiu, pentru identificarea acestuia poliţiştii români cooperând cu autorităţile judiciare franceze.
Bărbatul are 33 de ani şi este din judeţul Sibiu, și a fost deja dus la Parchetul Tribunalului Argeş, pentru audieri.
”În urma expertizării de către specialiştii criminalişti de la Institutul Naţional de Criminalistă a mijloacelor materiale de probă ridicate de la faţa locului, a rezultat că persoana care a comis infracţiunea (n.r. – din 16 mai, de la Piteşti) a participat la o faptă cu mod de operare asemănător, petrecută la începutul acestei luni, în Mangalia, judeţul Constanţa”, se arată într-un comunicat al IGPR.
VEZI AICI CUM A ACȚIONAT TÂLHARUL SIBIAN LA PITEȘTI
A mai fost condamnat pentru furt și tâlhărie
De asemenea, bărbatul este bănuit de comiterea unor fapte cu mod de operare asemănător şi în alte tări europene.
Surse din Poliţie spun că bărbatul de 33 de ani a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru furt şi tâlhărie, el fiind eliberat din penitenciar în anul 2013. De când a fost pus în libertate, acesta ar fi comis mai multe fapte similare în România şi în străinătate, fiind bănuit de tâlhării cu violenţă extremă în Franţa, Elveţia şi Olanda.
Sursele citate au precizat că bărbatul este cunoscut ca fiind o persoană recalcitrantă, care obişnuia să se implice în conflicte izbucnite în cluburi din Sibiu. De asemenea, acesta practica sporturi de contact.

Ultima oră

Comentariul meu