tânără din australia prinsă că locuiește ilegal în sibiu. sancțiunea va fi dură!
FOTO: arhivă

politiaPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sibiu au desfăşurat în data de 12 mai, o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor, a fost depistată cu şedere ilegală, o femeie de 24 de ani, din Australia, care a intrat legal în România însă, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.
Poliţiştii Biroului pentru Imigrări Sibiu au emis pe numele acesteia o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligată să părăsească ţara în cel mult 15 zile. Totodată a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 600 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România.
”Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul acestora faţă de legislaţia în domeniul imigraţiei şi îi invităm să ne contacteze pentru orice aspect legat de aplicare prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări Sibiu din str. Revoluţiei nr.2-4, la numerele de telefon 0269 – 208495; 0269 – 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu