de paști: președintele iohannis și-a dus prima doamnă în madeira - ce vreme va ave

Președintele Klaus Iohannis și soția Carmen erau așteptați în weekend la Sibiu dar în final cuplul prezidențial s-a răzgândit și a preferat să petreacă vacanța de Paști într-o insulă exotică, în Oceanul Atlantic, Madeira, ce aparține de Portugalia.

Surse din Administraţia Prezidenţială au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată. Administraţia Prezidenţială a transmis, luni, un comunicat de presă în care anunţă că preşedintele Klaus Iohannis se află în vacanţă de Paşte în perioada 6-10 aprilie, fără a preciza unde anume se află şeful statului.

[contextly_auto_sidebar id=”WnJtm1CtoCukXGwd8vFwmP9UZNqLoTPa”]

Stirea că președintele Klaus Iohannis și soția Carmen se află în Madeira a apărut într-un ziar local din Funchal, capitala Madeirei, Diario de Noticias.

Destinația este renumită pentru clima ei blândă, dar cuplul prezidențial nu va avea parte în aceste zile de prea mult soare, fiind anunțate ploi pentru următoarele zile.vremea madeira aprilie

Președintele Klaus Iohannis se relaxează înainte de perioada de consultări cu partidele politice, pe care a anunțat-o în weekend. Iohannis a vorbit la începutul mandatului de un guvern nou în primăvară. ”După sărbătorile de Paști, voi relua consultările cu partidele politice și vom evalua cât s-a realizat din calendarul acțiunilor stabilite la începutul sesiunii parlamentare.” a anunțat săptămâna trecută pe Facebook, președintele.

Ultima oră

Comentariul meu