update video foto explozie într-un apartament în sibiu! peste 30 de persoane au fost evacuate!

explozie apartamentUn apartament a explodat în Sibiu în această după-amiază. Din primele informaţii, nu există victime. Cei de la ISU Sibiu au evacuat toţi locatarii blocului.

Este vorba despre aproximativ 30 de persoane. Structura de rezistenţă a blocului nu ar fi fost afectată de deflagraţie, conform reprezentanţilor ISU Sibiu.
Un apartament din Sibiu a sărit în aer, în această după-amiază, pe strada Hipodromului, iar din primele informaţii nu ar exista victime, au anunţat reprezentanţii ISU Sibiu. [contextly_auto_sidebar id=”t40pED0FfJHOFGO45Vx4Jd0FJbXAjFXT”] Potrivit acestora, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor şi SMURD, pentru stingerea incendiului şi pentru salvarea eventualelor victime. Din informaţiile ISU, deflagraţia s-a produs la un apartament de la etajul trei al blocului nr. 8 de pe această stradă.
Ca măsură de siguranţă, autorităţile au evacuat toţi locatarii blocului. “Zona balizată de către echipajele de intervenţie”, au anunţat cei de la ISU Sibiu.
FOTO DE LA FAŢA LOCULUI


UPDATE 17:25
Cinci maşini au fost avariate destul de serios de resturile desprinse din apartament şi din bloc, din cauza suflului exploziei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. ISU Sibiu continua cercetările la faţa locului pentru a depista cauza deflagraţiei. Zona a fost împrejmuită şi nimeni nu are voie să intre în bloc.

FOTO MASINI AVARIATE


UPDATE 18:30
Apartamentul nu avea montat un dispozitiv de detectare a gazelor, iar structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată,  a declarat, duminică după-amiază, şeful ISU Sibiu, Cosmin Balc. „Deocamdată, nu se cunoaşte sursa deflagraţiei. Se pare că s-a produs o acumulare de gaze. Cei de la Eon Gaz vor face cercetările necesare. A fost vorba despre o explozie, fără victime, din fericire, doar cu daune materiale. După cum vedeţi, este vorba despre şase autoturisme avariate, balconul şi încăperea cetăţeanului în vârstă de aproximativ 65 de ani. Am evacuat întreaga scară din motive de siguranţă. După ce EO.N Gaz ne comunică rezultatul vom lăsa cetăţenii să intre în casă sau le vom asigura, prin sprijinul Primăriei Sibiu un adăpost. Acestea sunt datele preliminare. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate. Nu avea detector de gaz. Am cerut şi revizia centralei termice de apartament. Nu au fost afectate şi alte apartamente”, a explicat Cosmin Balc.
VEZI MAI JOS IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI 

Ultima oră

Comentariul meu