VIDEO – Depășire revoltătoare făcută de un sibian cu BMW X6. IMAGINILE spun totul!

hotUn cititor Ora de Sibiu, a trimis pe adresa noastră de email oradesibiu@gmail.com o filmare video surprinsă în 31 martie la intersecția Milea cu Rahovei. Din imagini se distinge clar cum un șofer demn de TOPUL MÂRLANILOR face o depășire periculoasă.

Imaginile video surprinse de o cameră montată de către cititorul nostru pe mașina în care se afla, cum o altă mașină efectuează o depășire pe care uneori o vedem doar în filme.
Mai exact un posesor de BMW X5 cu numărul de înmatriculare SB – 12 – HOT, care dorea să meargă dinspre Sibiu către Șelimbăr, se poziționează pe banda de viraj la stânga, iar în momentul în care semaforul se aprinde pe culoarea verde, face un gest mai mult decât revoltător.[contextly_auto_sidebar id=”aSlZsGmxLBqFuUxshsYAdxJlWMykTvnC”]
Acesta depășește mașina din fața sa, pătrunde ”liniștit” pe contrasens și taie alea celorlați șoferi care intrau regulamentar în intersecție, demarând în trombă în direcția Șelimbăr, de pe Vasile Milea.
Tot episodul a fost surprins de cititorul nostru și îl puteți vedea mai jos.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic. Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Ultima oră

Participă la discuție

14 Commentarii

  1. Bună ziua
    Ce publicație de rahat
    Cind inti să vezi o știre actuală găsești doar știri vechi de luni de zile

  2. intr-o zi facea slalom periculos printre masini pe DN1.Are reclamatii dar nimeni nu-i face nimic in Sibiu.Felicitari constantenilor! acest Ciocanel va sfarsi ciocnindu-se ca prea conduce inconstient…

  3. intre timp eu am decizie definitiva sa imi dea inapoi carnetul, luat fiindca aveam peste 50 km la ora, si nici dupa o luna nu vor sa mi-l dea. Dar urmeaza, fiindca ii voi pune sa plateasca toate daunele produse firmei mele datorate faptului ca nu imi returneaza permisul. La Sibiu pt unii legea e muma si pt altii ciuma. Depinde cit de interlop esti. Tot in Sibiu sunt o serie de ghiolbani care nu stiu sa citeasca dar au permis. Cum dracu si-au luat astia permisul?

  4. Păi o ajuns și din dinastia lui unul care are permis de conducere și trebuie să arate că „mușchii lui minte nu are„, mult o mai cotiza ăsta pe la poliția din Sibiu de nu-l ia nimeni la întrebări !!!
    Din păcate din pricina gibonilor de genul ăsta, lumea simte că poliția nu prea-și face treaba în Sibiu!

  5. In acelasi fel nesimtit conduce si masina SB-69-HOT, iar in urma reclamatiilor la Politie, acestia spun ca nu pot face nimic, ca nu a fost vazut de de nici un politist cu competenta in acest sens, iar simpla plangere din partea unui cetatean care se considera in pericol datorita acestui individ care intr-adevar este Ciocanel Emilian, nu poate fi luata in considerare.
    Ba mai mult plangerea a fost data spre solutionare ,, din pura intamplare” tocmai unui fin de-al sau, care de altfel mi-a dat halucinantul raspuns. Halal lege!

  6. Va spun eu cine este, un „interlop” ce detine Hot Women=masaj erotic sau prostitutie legala de pe strada Morilor 37 mai exact Ciocanel Emilian zis „Lus”

    1. cum poti sa fii barbat si sa te numesti ,,CIOCANEL” ….mi-as schimba numele, spre exemplu in ,,CIOCAN” suna a barbat. Poate de frustrare face tot felul de chestii ,, dure” pe sosea, sa para barbat.

  7. un cioban cu x6….. nu ne mai mira nimic!
    probabil se grabea ca avea oi in spate!