video fabulos! centrul sibiului şi bulevardul mihai viteazu, aşa cum nu le-ai văzut niciodată. trebuie să vezi imaginile!

mihai viteazu  

Cei de la agenţia Imobiliară Taboo au realizat două filmuleţe cu o dronă, în care putem vedea oraşul într-un mod inedit. Aşa cum nu îl vedem zilnic.

Te-ai întrebat cum arată centrul Sibiului, în acest început frumos de primăvară, din aer? O filmare aeriană, realizată cu o dronă de către reprezentanții Agenției Imobiliare Taboo, prezintă în imagini superbe oraşul cu clădirile sale, Piaţa Mare, cu oameni care se plimbă liniştiţi pe străzile adiacente zonei centrale.

VEZI ȘI: ANALIZĂ – De ce e mai bine să îți iei apartament în afara orașului decât în Sibiu. Ce avantaje ai!

Pe filmare apar imagini şi cu Biserica Evanghelică, dar şi cu o panoramă frumoasă a burgului lui Hermann, văzut așa cum nu avem foarte des ocazia să-l vedem.
De asemenea, într-un alt filmuleț, putem vedea imagini dintr-o zi însorită cu cel mai important bulevard din Sibiu: Mihai Viteazu. Se pot vedea blocurile, mașinile sau oamenii care străbat bulevardul de la un capăt la celălalt. Filmarea continuă până la giratoriul cu Calea Dumbrăvii, unde se poate vedea și stadiul lucrărilor la viitoarea clădire din fața cinematografului Arta.

PANORAMA CU BULEVARDUL MIHAI VITEAZU
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=EkKaWEjE1Qg”]

PANORAMA DIN CENTRUL SIBIULUI
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=aral9X4GIBU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/aral9X4GIBU/maxresdefault.jpg” caption=”Sibiu – Filmare in Piata Mare de la inaltime cu drona”]

 

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Imi pare rau dar eu vad doar lucruri urate facute la Sibiu . Si apropo –pe spatiul ala enorm unde este Tursib-ul –ce se va construi ?? Propun si eu sa faceti Acva Parc -ul ala de vroiati sa-l faceti in padurea Dumbrava unde e frig si cand e canicula afara . Sau Spitalul ala de Urgenta pe care il doreati pe Cl.Poplacii –afara din Sibiu . Sau macar un MALL cu cinematograf- strand – sala de spectacole -de expozitii –etc /ASA cum ar trebui sa arate nu ca nenorocitul ala de magazin Dumbrava . Nu de alta dar Sibiul -nu are un mall .Cel din Selimber este la Selimber si nu ar trebui sa va mai laudati cu el prin -promo–ca va poate da in judecata primarul de acolo .

  2. singurul lucru care era frumos la acest bulevard plin cu blocuri comuniste si o ditamai biserica era ca mergand spre lidl se vedeau foarte frumos muntii, dar au rezolvat si aceasta prin construirea acelui bloc odios cu multe etaje langa lidl.felicitari!

    1. EXACT , si eu injur zilnic catastrofa aia de bloc .I-as da foc . Oare a cu este ? Si cata spaga a dat sa i se aprobe asa ceva -care intra in discordanta cu inaltimea media ,cel putin . Ce sa mai vorbesc de arhitectura lui .Bine ca s-a desfiintat Institutul de Proiectari al Sibiului si acum fac toti ce vor ,. Halal