polițiștii sibieni au reușit să aresteze cel mai tare hoț de buzunare. iată cine e!

hotAgenții de la secția numărul 1 din Sibiu au reușit să prindă în flagrant unul din cei mai experimentați hoți de buzunare din oraș. Aceștia au organizat un flagrant, iar hoțul le-a picat în plasă. Este vorba de o femeie!

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Sibiu, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au reuşit prinderea în flagrant a unei femei bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din buzunar. [contextly_auto_sidebar id=”1mu73Lnoq20daZSQvc5B9CCuwAg94WIR”]
Suspecta, în vârstă de 53 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, se afla în atenţia poliţiştilor sibieni fiind bănuită de săvârşirea acestui tip de infracţiune, iar în urma flagrantului realizat s-a reuşit surprinderea acesteia.
”Întrucât femeia se afla sub control judiciar dispus de Judecătoria Alba, într-un alt dosar instrumentat de această instanţă, poliţiştii sibieni au informat instanţa cu privire la faptul că în perioada în care se afla sub această măsura a comis alte infracţiuni motiv pentru care măsura a fost înlocuită cu arestul preventiv”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei nr. 1 Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu