video foto coșmar pentru șoferi pe drumul sibiu – păltiniș. mărturiile sunt elocvente!

Drumul Sibiu – Paltinis a fost blocat total aproximativ o oră și jumătate din cauza ninsorilor. Acum traficul spre staţiunea montană Păltiniş se desfăşoară cu dificultate. Șoferii s-au enervat pe bună dreptate.drum sibiu - paltinis inzapezit (2)

Cei care au plecat de dimineață cu gândul de a merge la săniuș sau să schieze în stațiunea Păltiniș, au avut parte de o surpriză neplăcută. Drumul a fost acoperit rapid de zăpadă din cauza ninsorilor, iar utilajele de deszăpezire nu au mai făcut față.
În aceste condiții drumul a fost închis total mai bine de o oră. ”Măsura restricţionării temporare a fost ridicată. Cu toate acestea, la faţa locului sunt prezente mai multe echipaje ale poliției rutiere care asigură punctele de intrare/ieșire pe acest segment de drum judeţean, conducătorilor auto fiindu-le aduse la cunoştinţă condiţiile de trafic”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

Șoferii s-au enervat
Site-urile de socializare s-au umplut imediat de opinii și declarații ale celor care au rămas blocați în zonă. ”Nu a trecut nici dracu pe acolo. Nici tractorul albastru de la Paltinis, nici un plug din Sibiu. Era politia acolo si iti ziceau frumos ca fara lanturi nu ai nici o sansa sa urci și coada de zeci de masini formate, intorceau frumos si se duceau acasa.. Trist…”, spune un șofer rămas blocat în trafic.
URMĂRIȚI MAI JOS IMAGINI SURPRINSE ÎN ZONĂ PE DRUMUL SIBIU – PĂLTINIȘ
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=I09JKrrl1ng”]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Ba nesimtitilor ce-i cu stirile astea? E cosmar cat de prosti sunteti si mincinosi. Drumul spre Paltinis e foarte bun.

  2. Articol senzational, extraordinar, nemaipomenit….am urcat ieri la 6 seara si am coborat la 10. Zapada pe drum de maxim 2-3 cm… au ramas cativa soferi pe drum, probabil cu cauciucuri de vara si gata dezastrul….ziaristi senzationali…

  3. Ieri am urcat la Paltinis. Drumul a fost perfect, cu exceptia unui „destept” care arunca zapada in drum. De ce? Pentru ca trei sau patru utilaje patrulau in permanenta. Curatau zapada si imprastiau material anitderapant. Chiar si iubitorii de cauciucuri de vara au putut urca fara nici un fel de probleme, si nu au fost putini. De ce nu au facut la fel si azi, cei de la deszapezire? Pentru ca nu mai este Duminica sau pentru ca au uitat ca foarte multi au liber si vor sa profite de partiile de la Paltinis. De fapt, si in oras s-a circulat mult mai bine ieri. Culmea este ca de fiecare data, Dorel isi arata „muschii” atunci cand ninge putin, nu atunci cand este intr-adevar nevoie.