video iohannis s-a întors la sibiu după concediul din sua. președintele, solicitat la selfie-uri de pasagerii din avion

Președintele ales a revenit în țară după concediul din SUA, cu o cursă de linie pe relația Munchen – Sibiu. Iohannis a stat la business economy și a fost foarte amabil cu toată lumea, acceptând fiecare solicitare pentru fotografii.selfie iohannis bun

Viitorul președinte al României s-a întors acasă după perioada de concediu petrecută în Statele Unite ale Americii, alături de soția sa, Carmen și câțiva prieteni. Iohannis a aterizat în Europa la Munchen, iar de acolo s-a întors cu o cursă de linie, ca un pasager normal. Cuplul prezidențial a călătorit la clasa economy și a fost recunoscut de pasagerii din aeronava cu care a călătorit spre Sibiu și la bordul căreia a aterizat duminică după amiază.

Bronzat și amabil
Klaus Iohannis a fost așteptat la aeroport de mai mulți SPP-iști și o limusină specială, așa cum se întâmplă de obicei de când este președintele ales al României. Primul om în stat  a salutat amabil reprezentanții mass-media, după care a urcat în mașina care îl aștepta și a plecat spre locuința sa din Sibiu, alături de Carmen. Se putea observa cu ușurință că cei doi erau bronzați după cele câteva zile de concediu petrecute în Statele Unite ale Americii, alături de familia lui Marius Vecerdea, un apropiat al președintelui Iohannis.

iohannis la aeroport

Pasageri încântați de compania președintelui
”Nu am apucat să vorbesc cu dânsul, dar am apucat să îl salut. Era la o distanță de vreo 3 rânduri de mine. Mi s-a părut foarte frumos și am fost foarte surprins să îl văd. Era destul de bronzat și el și doamna Iohannis”, a povestit un pasager la coborârea din avion.
De altfel Iohannis a fost amabil cu toată lumea și a făcut fotografii cu toți cei care i-au solicitat acest lucru atât în timpul zborului.
”L-am văzut. E un om normal care nu iese cu nimic în evidență. A stat în pasă la business economy. Am stat de vorbă cu el. Am făcut și poze cu el”, a mai spus un alt pasager.
”A stat la rând ca toții. Nu s-a văzut vreo diferență între el și ceilalți pasageri. Foarte simplu și normal. Nu am văzut nicio pază specială. Cred că un băiat s-a dus să ia un autograf de la el. Altceva nu a fost nimic neobișnuit”, a mai povestit un pasager care a fost în același avion cu Iohannis și soția sa.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=bReVodgi6MQ”]

Ultima oră

Comentariul meu