video foto la cisnădie a fost inaugurat cel mai înalt brad de crăciun din românia

Cel mai mare brad de Crăciun din ţară, cu o înălţime de peste 40 de metri, a fost aprins în vineri seară în centrul oraşului Cisnădie. Au fost aprinse cele cateva mii de beculete care  stralucesc in bradul impunator din centrul  localitatii.prima poza

Giganticul brad este un proiect inedit, realizat pe o structură metalică, încărcată cu crengi de brad, care îi dă aspectul unui brad natural tăiat din pădure.
Pentru ridicarea şi împodobirea sa a fost nevoie de o macara de 45 de metri înălţime. Înainte de aprinderea bradului, în piaţa din centrul oraşului, unde este amplasat bradul, a avut loc un spectacol cu muzică de fanfară, colinde şi un concert susţinut de Mihai Constantinescu.
Evident, cei mici  au fost cei mai incantati, mai ales ca nu mai putin de 15 Mosi au venit in mijlocul lor sa le imparta cadouri
Bradul  a fost impodibit cu  mii de luminite, iar in varf  are o stea.

Prichindeii  de abia au asteptat sa-l  vada impodibit. Şi anul trecut, bradul de Crăciun de la Cisnădie a fost cel mai înalt din ţară, măsurând 37 de metri, dar acum autorităţile oraşului au doborât propriul record, cu un brad de peste 40 de metri.
La anul Cisnadia  ar putea avea  un brad si mai  mare conform spuselor primarului orașului.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=7XW9cLfwpqA”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. suntetzi mandri de domnu primar. Si asa sa tamanetzi ca familiile fara case lasate in drum de domnu primar