salariul, averea și cv-ul lui astrid fodor, noul primar al sibiului

Viceprimarul Astrid Fodor a luat oficial locul lui Klaus Iohannis, la primăria Sibiu. Jurista sprijinită de FDGR este noul primar interimar al Sibiului și are o avere obișnuită.fodor si iohannis 2

Sibienii au de marți un nou primar, după ce Klaus Iohannis a demisionat pentru a merge președinte la Cotroceni. Astrid Fodor a fost aleasă de consilierii locali să ocupe funcția de primar interimar, cu o majoritate covârșitoare. Fodor s-a arătat onorată de desemnarea făcută și spune că va continua proiectele de calitate la cârma administrației locale.

Cine este Astrid Fodor
Astrid Fodor s-a născut în 6 noiembrie 1953, la Sibiu. Jurist de profesie, Astrid Fodor a lucrat în mediul privat din Sibiu şi Mediaş şi a deţinut funcţia de director economic al Consistoriului Evanghelic. Astrid Fodor este membră a Forumului Democrat al Germanilor din România şi a fost aleasă pentru prima dată în funcţia de consilier local în 2004. Patru ani mai târziu, ea a devenit şi viceprimar al municipiului Sibiu, făcând parte din echipa lui Klaus Iohannis.
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, Astrid Fodor deţine o parte dintr-un teren de peste 600 de metri pătraţi în extravilanul municipiului Mediaş şi un autoturism Peugeot, cumpărat în 2006. Astrid Fodor are un credit de 33.000 de lei contractat de la o bancă în anul 2013. De asemenea, în anul 2013, Astrid Fodor a câştigat 38.256 de lei de la Primăria Sibiu.

VEZI ȘI:

VIDEO FOTO Iohannis a demisionat de la Primărie: ESTE GREA despărțirea de Sibiu!

VIDEO FOTO Iohannis a predat șafeta lui Astrid Fodor. Reacția NOULUI PRIMAR a venit promt!

Ultima oră

Comentariul meu