vremea în weekend la sibiu. ce prognozează meteorologii! (video)

Meteorologul de serviciu de la Administrația Națională de Meteorologie spune că finalul de săptămână va fi unul cu vreme foarte rece și precipitații de lapoviță și ninsoare. Acestea vor fi mai abundente pe data de 1 decembrie. Și la Sibiu vom avea  parte de temperaturi scăzute și precipitații.biserica evanghelica

Prognoza de specialitate relevă faptul că, la nivel național, în intervalul 29 noiembrie — 1 decembrie, vremea va fi închisă, cu precipitații mixte și mai ales ninsori în zona montană.
”La nivel național, se anunță tot vreme închisă, cu precipitații mai mult sâmbătă. Vor fi ploi în Banat și Crișana, ploi și lapoviță în Transilvania și Maramureș, ninsori în Moldova, în timp ce în Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi ploi și lapovițe, iar noaptea mai mult ninsori. Duminică, vor fi mai puține precipitații și doar pe partea de vest și sud-vest vor fi ploi, adică în Banat și Crișana, și mixte în Oltenia. La munte se vor semnala precipitații sub toate formele: ploi, lapoviță și ninsori. Este posibil să se formeze polei pe unele drumuri pentru că pe timpul nopții vor fi temperaturi negative”, a menționat Mihai Tinu, meteorolog de serviciu la ANM, pentru agerpres.ro.
În București, urmează un week-end prelungit bogat în precipitații. Vremea se menține închisă și rece la acest sfârșit de săptămână.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=O_6dX7Xcqys”]

Ultima oră

Comentariul meu