președintele iohannis îndrăgostit lulea de carmen. pedala 60 de kilometri ca să o vadă!

Locuitorii din Agnita spun despre profesorul Klaus Iohannis  care și-a început cariera de profesor în orașul loc că era un dascăl aspru și corect. Toți știu însă că președintele ales al României avea o iubită pentru care pedala 60 de kilometri să o vadă.

iohannis pe bicicleta
După ce a terminat studiile universitare la Cluj, tânărul profesor Klaus Iohannis a fost repartizat la Şcoala nr. 2 din orăşelul Agnita, adică la 60 de kilometri depărtare de casă, anunta libertatea.ro.

“A predat fizica la secţia germană. A fost un profesor foarte bun. Nu se limita numai la lucrul la clase, făcea şi expediţii în vacanţă. Era foarte ataşat de copii”, îşi aminteşte Lucia Fleşaru, profesor de limba română şi fost director al şcolii respective, pe vremea când Iohannis preda la Agnita.
Ba mai mult, acesta îşi însoţea mereu elevii la muncile câmpului, la care erau obligaţi de regim să participe. Astfel, nu era o privelişte ieşită din comun să-l vezi pe Iohannis la… cules de cartofi, spre exemplu! Atunci când a ajuns la Agnita, toată lumea ştia că profesorul Iohannis are o iubită, Carmen, fiica unui blănar, devenită duminică prima doamnă a României. Ea era motivul pentru care tânărul dascăl gonea, de multe ori pe bicicletă, spre Sibiu, la fiecare sfârşit de săptămână, ne-a mai spus fosta directoare.

VIDEO EMOȚIONANT – SOȚIA LUI IOHANNIS primită de elevii săi cu aplauze și urale

Stătea în gazdă la un coleg
În zilele săptămânii, stătea în gazdă la un coleg profesor, care a luat, între timp, drumul străinătăţii. “Soţia lui Diezko era foarte ordonată. Când am fost odată la ei în vizită am văzut pe uşile celor doi profesori câte o ramă cu orarul de la şcoală. Doamna mi-a explicat: «Trebuie să ştiu când să îi trimit pe ăştia la ore»”, a povestit Lucia Fleşaru.Totuşi, cei care şi-l amintesc pe Klaus Iohannis ca profesor sunt prea puţini. Pe vremea când era el dascăl, la secţia germană învăţau numai saşii, iar familiile lor au emigrat masiv în Germania, după Revoluţie. Aşa se face că în orăşel nici un fost elev al actualului preşedinte nu mai e de găsit.

Vor să-şi vadă copiii acasă
În noaptea de duminică spre luni a fost sărbătoare în Agnita, mai ales după ce a devenit tot mai clar că Iohannis va fi noul preşedinte al României. Oamenii de aici îşi pun mari speranţe în sibianul care a fost profesor în urbea lor.
“E om cumsecade şi a fost cel mai bun primar din judeţul nostru. Dacă a dat Dumnezeu şi a ajuns preşedinte, acum să facă rânduială în ţară, ca să ne aducă acasă copiii”, ne-a spus şi Gheorghe Banu (foto dreapta).
“Agnita a avut cea mai mare industrie, a avut fabrici. Acum o să ne ajute Iohannis să redeschidem fabricile”, a mai spus şi Gheorghe Oneţ, un alt cetăţean. sursa: libertatea.ro.

CITIȚI ȘI:

IOHANNIS l-a UMILIT pe PONTA și pe Facebook. CIFRĂ FABULOASĂ la numărul de fani!

IOHANNIS RELAXAT – PRIMA zi dupa alegeri a jucat tenis la Sibiu (FOTO)

CE S-A ÎNTÂMPLAT IERI TIMP DE O ORĂ ÎN PRIMĂRIA LUI IOHANNIS

VIDEO Iohannis și-a luat ADIO de la angajații Primăriei Sibiu: Bine v-am găsit ACASĂ!

ASEARĂ, ÎNTÂLNIRE ACASĂ LA PREȘEDINTELE IOHANNIS

Alegeri în minim 3 luni pentru NOUL PRIMAR. UITE CINE ESTE interimar la Sibiu!

VIDEO Prima noapte acasă pentru PREȘEDINTELE IOHANNIS și soția Carmen. De dimineață a plecat la București

Ultima oră

Comentariul meu