pavelescu și cazan au votat cu speranțe pentru ”o țară normală”

Primvicepreședintele ACL Sibiu, Diana Pavelescu, și-a exprimat votul la ora 10, la secția nr. 67 din Sibiu. Președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan a votat în Mărginimea Sibiului.

“Am votat pentru ca România să devină o țară normală, condusă de un om decent şi serios. Am votat pentru ca cetățenii României să fie respectați și să poată trăi cu demnitate în locul în care s-au nascut. Am votat cu speranţa în lucruri bine făcute de oameni bine pregătiţi în domenii în care lucrează’, a declarat Diana Pavelescu la ieșirea de la urne.
Primvicepreşedintele ACL i-a indemnat pe sibieni să nu stea acasă în cea mai semnificativă duminică din an: ‘Opţiunea de vot este importantă, dar totul începe cu hotararea de a merge la vot!
Căderea într-un pesimism accentuat nu ne va scoate din criza de valori în care ne aflam! Pasivitatea noastra e victoria lor! Nu putem sta acasă, nu avem voie să asistăm pasiv la anomaliile de care ne lovim zilnic.
Nu trebuie să privim de pe margine cum alţii hotărăsc pentru noi.’

 Cazan a votat în Mărginimea Sibiului
“Am votat pentru binele ţării, împotriva corupţiei, hoţiei şi minciunii! Am votat pentru o ţară normală în care copiii mei să poată să trăiască liberi și în mod civilizat! Sibienii au văzut în ultimii 14 ani ce înseamnă democrația și prosperitatea şi sper ca românii să iasă astăzi la vot în număr cât mai mare și să aleagă o Românie normală, corectă și dezvoltată. ” a declarat copreședintele ACL Sibiu, Mircea Cazan, la ieșirea din secția de votare din Mărginimea Sibiului, din Colegiul său.

Ultima oră

Comentariul meu