conectați la prezidențiale sibiu 2014: transmitem live-video votul sibienilor

La alegerile prezidenţiale 2014, în judeţul Sibiu, sunt aşteptate la urne 376.750 de persoane. ORA DE SIBIU transmite LIVE VIDEO principalele momente ale zilei precum și reacțiile și declarațiile la cald ale politicienilor la sediile ACL Sibiu și PSD Sibiu după exit poll-uri!

TRANSMITEM LIVE  momentul votului primarului Klaus Iohannis. Urmăriți în direct sosirea primarului candidat la prezidențiale la secția de votare de pe strada Spartacus și declarațiile de după vot.

Urmează declarațiile principalilor politicieni ai județului, printre care președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea și covicepreşedinte ACL Sibiu Raluca Turcan. Ora de Sibiu vă ține conectați evenimentele din ziua votului, din oraș și din județ. Ne vedem la vot! NU LĂSA PE VOTUL PE MÂINE !

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Iohannis emoționat în momentul votului. Ce-a spus primarul la ieșirea de la urne

Peste 376.000 de sibieni așteptați la urne
Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale din 2009, în primul tur, în judeţul Sibiu a fost de 52,90%. În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale 2014 este de 376.750.

În judeţul Sibiu sunt organizate 370 de secţii de votare, din care 105 în municipiul Sibiu (inclusiv Păltiniş) şi 42 în municipiul Mediaş. În prezent, lista conţine 143.582 de persoane cu drept de vot în municipiul Sibiu. Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu a primit de la Ministerul Afacerilor Interne, în vederea predării către preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, 414.795 de buletine de vot, 362.486 de timbre autocolante care se aplică pe cărţile de identitate şi 1.850 de ştampile cu menţiunea „Votat” şi 370 de ştampile de control.

Votarea se desfăşoară duminică, 2 noiembrie, în intervalul orar 7,00 – 21,00.

În urmă cu cinci ani, în primul tur de scrutin, 52,90% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale şi-au exprimat opţiiunea prin vot. 51.50% în mediul urban, respectiv 56. 30% în mediul rural. În turul doi, s-au prezentat la urne 56.99% din numărul de alegători, dintre care 54. 72% în mediul urban, respectiv 60.11% în mediul rural.

update 7.20 – primii sibieni au mers la vot

La secția de votare unde va vota și Klaus Iohannis oamenii au început să vină încă din primele minute din momentul în care și-au putut exprima dreptul de vot.

PRIMELE IMAGINI CU VOTANȚI LA SIBIU

Unde și când votează Cindrea, Iohannis, Turcan și Siterli

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea și totodată președintele organizatiei judetene PSD Sibiu, Ioan Cindrea, va vota la ora 09:00, la sectia nr.26 (Grupul Scolar ”H.Coanda”)

VEZI AICI IMAGINI VIDEO SI FOTO DE LA VOTUL LUI CINDREA

Primarul Klaus Iohannis și totodată candidatul ACL la președinția României va vota duminică, 2 noiembrie, la ora 9.30, la secția de votare amenajată în incinta Școlii cu clasele I-VIII nr. 4 de pe strada Spartacus.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI FOTO DE LA VOTUL LUI IOHANNIS

Deputatul de Sibiu, covicepreşedinte ACL Sibiu Raluca Turcan va vota duminică, 2 noiembrie a.c., ora 10.30 la secţia de votare nr. 42, de la Colegiul Naţional Octavian Goga,str. Bastionului, nr.7,  municipiul Sibiu.

Prefectul judeţului Sibiu, Ovidiu Sitterli, va vota, duminică, 2 noiembrie, la secţia de votare nr. 41, amplasată în incinta Colegiului Naţional „Octavian Goga” (strada Mitropoliei nr. 34), la ora 10,30

VEZI ȘI S-a stabilit numerotarea secţiilor de votare pentru alegerile prezidențiale în Sibiu

VEZI TRANSMISIILE LIVE ORA DE SIBIU ÎN FEREASTRA VIDEO DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu