video foto: peste 10.000 de oameni la mitingul de susținere pentru klaus iohannis din piața mare. vezi înregistrările!

Ora de Sibiu a transmis în direct în sistem live video mitingul de susținere pentru Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale. Transmisia live a fost efectuată cu două camere în direct din Piața Mare!

Peste 10.000 de oameni au venit vineri după amiază în Piața Mare a Sibiului să îl susțină pe Klaus Iohannis în cursa pentru Alegerile Prezidențiale.

Staff-ul de campanie al lui Iohannis a fost primit cu aplauze de către cei prezenți la miting. Pe scenă alături de primarul Sibiului, au urcat membrii marcanți ai ACL Sibiu printre care Raluca Turcan și Mircea Cazan, dar și viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor.

Iohannis le-a vorbit deschis celor prezenți în Piața Mare.

CITIȚI ȘI: Iohannis la braț cu soția la vot. Iată declarațiile de la ieșire!

IATĂ DISCURSUL LUI IOHANNIS DIN PIAȚA MARE

Vă mulţumesc pentru această primire excepţional de frumoasă. Am fost în aceste săptămâni pe foarte multe scene, am întâlnit foarte mulţi oameni şi vă spun- nicăieri nu-i ca acasă. Am fost la 5 întâlniri regionale, nicăieri oamenii nu au fost atât de entuziaşti ca voi aici în Sibiu. Mulţumesc! Daţi-mi voie după ce v-am salutat să-i salut şi pe cei de pe scenă, doamnelor şi domnilor, preşedinţi, parlamentari, primari, consilieri, îmi face mare plăcere că pot să salut astăzi, sigur, pe colegii mei din Alianţa Creştin Liberală dar în mod deosebit, sper că şi dumneavoastră simţiţi aşa, îi salut pe cei din Forumul Democrat al Germanilor din România şi dacă îmi permiteţi să îi salut şi pe colegii mei din Primărie, cei care au ţinut să fie astăzi aici. Aţi venit dragii mei, cei mai mulţi dintre voi, sigur din Sibiu, dar aţi venit, şi vă mulţumesc, din tot judeţul Sibiu, şi nu aţi venit singuri, aţi venit cu primarii voştri. Haideţi să îi aplaudăm pe primarii noştri care au rămas la noi, în Alianţa Creştin Liberală. E mare lucru, în aceste vremuri când cei de la Guvern îşi creează singuri avantaj după avantaj şi au încercat să convingă primari de la noi să treacă la ei, cu ai noştri nu au reuşit. Dragii mei, nu este întâmplător că am ales să închei campania electorală pentru prezidenţiale, astăzi, în această după-amiază frumoasă, aici, împreună cu voi în Sibiu. Pe voi, dragii mei vă cunosc cel mai bine, şi voi dragii mei mă cunoaşteţi cel mai bine şi faptul că aţi venit în număr atât de mare este pentru mine o confirmare a candidaturii mele. Vă mulţumesc!

miting csu
Fără voi, dragii mei, nu aş fi eu astăzi aici în poziţia de candidat . Voi şi cu mine am început acum 14 ani un proiect, un proiect foarte frumos- este Sibiul, Sibiul cultural, Sibiul european, şi am reuşit. Împreună am reuşit!
Haideţi dragii mei, împreună să dăm aici la Sibiu semnalul schimbării pentru România.
Vă fac o promisiune: când voi ajunge la Cotroceni nu voi uita Sibiul şi nu voi uita sibienii niciodată. Voi fi preşedintele ardelenilor, şi preşedintele oltenilor, şi preşedintele moldovenilor, şi preşedintele muntenilor, şi preşedintele bănăţenilor, şi preşedintele dobrogenilor, şi preşedintele românilor din diasporă, dar atunci când voi spune acasă, voi spune Sibiu.
Şi mai cu seamă, când ne uităm la televizor vedem faţa cea mai urâtă a politicii româneşti din ultimii 25 de ani, vedem ceea ce am numit eu acum câteva zile, tot în faţa unei mulţimi entuziaste- România lui Victor Ponta. Vedem o Românie unde politicienii merg în Parlament şi în loc să facă legi pentru oameni, fac legi pentru ei, ca să se apere de justiţie, vedem baroni locali care se îmbogăţesc fără măsură de la o zi la alta în loc să muncească pentru oamenii care muncesc de dimineaţa până seara şi abia le ajung banii să îşi plătească impozitele şi taxele. Vedem la televizor unul după altul, politicieni corupţi, politicieni care s-au ocupat de retrocedări ilegale de păduri, vedem baroni locali duşi la Parchete, vedem cea mai urâtă faţă a politicii româneşti din ultimii 25 de ani. Dar vă spun dragii mei, dacă noi vrem atunci avem o alternativă, dacă noi vrem şi votăm cum trebuie în 2 şi în 16 noiembrie atunci împreună putem să construim România lucrului bine făcut, o Românie normală. Noi împreună dragii mei putem să construim România lucrului bine făcut, o Românie normală cu oameni normali, România noastră.  România lucrului bine făcut este a tinerilor care vor şcoli bune şi care vor o şansă în viaţă, care vor locuri de muncă, a lor este România noastră, România lucrului bine făcut, nu a clicilor de partid. România lucrului bine făcut, România noastră, România normală este a oamenilor în puterea vârstei care muncesc de dimineaţa până seara, a lor este România noastră, şi nu a baronilor locali. România lucrului bine făcut, România noastră este şi România seniorilor, a oamenilor care au muncit o viaţă întreagă şi societatea nu i-a răsplătit cum se cuvine. Ei merită tot respetul şi a lor este România noastră şi nu a baronilor şi clicilor din partid.
De aici din Sibiu îmi doresc ca împreună să dăm semnalul schimbării şi să câştigăm România noastră, România lucrului bine făcut. Dragii mei, peste 2 zile votăm, ne alegem preşedintele. Este foarte important să înţelegem cu toţii că e important să mergeţi să votaţi, este un drept pe care noi sibienii ni l-am câştigat. Aici, în această piaţă au murit oameni pentru ca noi să avem dreptul să votăm. Nu irosiţi acest vot!
Îi aud pe mulţi că încă nu s-au hotărât, oameni care spun că încă mai stau şi judecă şi îmi permit să îi întreb şi vă rog pe voi, când mergeţi acasă şi îi întâlniţi, să îi întrebaţi tot aşa: vă merge mai bine de când este Victor Ponta prim-ministru?iohannis cazan turcan
-Publicul: Nuu!-
Atunci dragii mei, acest răspuns vă spune cum trebuie să votaţi şi spuneţi tuturor, pentru că acum este timpul schimbării, acum putem să facem lucrurile mai bine, dar peste 5 ani va fi prea târziu. Votul este cea mai importantă armă a cetăţeanului într-o democraţie, folosiţi-l!
Aud pe unii spunând că de fapt această luptă electorală se decide doar în turul 2, pe 16 noiembrie, şi vă spun: semnalul schimbării se dă din 2 noiembrie pentru ca în 16 noiembrie votul vostru să fie decisiv.
Dragii mei, am reuşit împreună să schimbăm faţa Sibiului, haideţi împreună să schimbăm faţa României!
Dragii mei sibieni, vă cer sprijinul vostru şi încrederea voastră şi vă promit că voi recâştiga România normală, România lucrului bine făcut, pentru voi!
Doamne ajută!

VEZI ÎNREGISTRAREA MITINGULUI DE PE CAMERA 1
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=44FaxKUHENA”]
VEZI ÎNREGISTRAREA MITINGULUI DE PE CAMERA 2
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=WcvqRsD_1K4″]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. CU TOTII LA VOT ! NU MAI STATI ACASA ! Fiti responsabili, nu lasati pe altii sa decida pentru voi, PENTRU VIATA VOASTRA ! Aveti incredere in voi , pentru numele lui Dumnezeu ! Veti primi respectul celorlalti, veti creste in ochii vostri, va veti stima mai mult, va veti iubi mai mult, veti simti ca n-ati trait degeaba. Cand nu esti respectat, respectul trebuie impus ! Nu credeti ca meritati mai mult respect din partea Statului? De ce nu va pretuiti mai mult ? Meritati sa fiti respectati . Platiti taxele, respectati legile, statul TREBUIE SA VA RESPECTE, SA VA APERE DREPTUL la viata decenta, la munca, la invatat, la exprimarea cuvantului si a vointei. Pasivitatea si indiferenta este complice cu cei care fura . Cei care tac sunt la fel de vinovati ca si cei care fura si care fug de lege. Tacerea mieilor duce la sacrificarea lor. In ultimii 25 de ani generatii de batrani au dus in mormant tacerea lor. Cui a folosit ca au stat acasa si nu si-au manifestat vointa? Un popor care voteaza corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este victima, este complice-Orwell. NU VOTATI CORUPTII SI HOTII ! SUNTEM NEVOLNICII EUROPEI ? Urmeaza atacul impotriva justitiei !
    NOI ii platim si NOI le dam puterea si EI isi bat joc de noi cu aroganta si nerusinare, incalcand legi peste legi. Politicienii oportuniști, profitori și corupți în buna parte își voteaza legi pentru hotie.
    10 DECEMBRIE 2013 – MARȚEA NEAGRĂ A DEMOCRATIEI ROMÂNEȘTI.
    25 de ani de politică disprețuitoare ajung pentru a învăța simțul cetățenesc necesar pentru a reforma clasa politica ?
    1-3-7-15-28 politicieni au fost condamnati penal: un prim ministru, 3 miliardari, 7 ministri, 15 presedinti de consilii judetene, 28 de parlamentari.
    54 DE POLITICIENI DE PRIM RANG AU FOST CONDAMNAȚI PENAL ÎN ULTIMII ANI ! POLITICIENII ROMÂNI SUNT RUȘINEA EUROPEI !
    Mult mai multi politicieni din ministere, consilii judetene si locale sunt in anchete de cercetare penala.
    40% din populatie traieste in conditii de risc de saracie.
    O mare parte a populatiei este disperată și scârbită de marasmul moral, economic, social, politic.
    Multi oameni sunt abrutizați de sărăcie si aflați la limita supraviețuirii sunt înșelați prin manipulări abjecte. Conducerile judetelor si oraselor sunt organizate pe CLANURI DE INTERESE SI DE CORUPTIE.
    Guvernul conduce tara si tot el face si legile ? Parlamentarii sunt 588 ?
    De 25 de ani toleram hoti care au distrus economia si au jefuit tara aducand-o in marasm moral!
    Acestia sunt politicienii care ne conduc? Cei care fug cat pot de justitie si cei care fac legi pentru POHTA ce-au poftit ?
    Ce valori morale au respectat si aparat politicienii ? Cum au promovat cei care ne conduc dezvoltarea virtutilor morale pentru fiecare cetatean? Academician profesor Florin Constantiniu – “Clasa politica postdecembrista este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei”
    DACĂ NU ACUM, CÂND ? DACĂ NU NOI, CINE ? SUNTEM RATATII EUROPEI ?
    O CLASĂ POLITICĂ CORUPTĂ TREBUIE REFORMATĂ SI SCHIMBATĂ PRIN ORICE MIJLOACE !