miting de susținere pentru klaus iohannis, vineri în piața mare din sibiu

Copreşedintele ACL SIBIU, deputatul Mircea Cazan, îi invită pe sibieni  vineri, 31 octombrie, ora 16.30, în Piața Mare din municipiul Sibiu la mitingul de susținere al candidatului Klaus Iohannis în competiția prezidențială care va avea loc peste câteva zile.

 

La finalul campaniei electorale, Klaus Iohannis dorește să fie alături de sibienii săi care l-au  votat și susţinut în ultimii 14 ani, timp în care Sibiul a devenit unul dintre cele mai dezvoltate orașe din  România și Europa și capitală culturală europeană.

Deputatul Mircea Cazan le mulțumește anticipat tuturor sibienilor care vor veni în Piața Mare vineri , și totodată îi  îndeamnă să vină la vot duminica aceasta, dar şi pe 16 noiembrie, şi să acorde votul şi încrederea lui Klaus Iohannis.
“Să vină la vot în număr cât mai mare pentru a alege să trăiască într-o Românie normală, fără decalaje între zonele țării. La momentul actual, România este sufocată de de prea multă gălăgie. de corupţie și minciună. Candidatul ACL, Klaus Iohannis , propune o altfel de politică: mai puțin scandal, mai multă serioziate și rezultate. Haideți cu toții, dragi sibieni, vineri în Piața Mare și să arătăm tuturor românilor că de aici, din centrul țării , din municipiul lucrului bine făcut, dăm semnalul că suntem cu toții alături de Klaus Iohannis  și că acordăm sprijinul pentru cel care creează valoare. Fiecare vot contează şi poate să facă diferența între lege și hoție, între fapte și vorbe, între România lucrului bine făcut și România corupţilor, mincinoşilor şi lacomilor aserviţi lui Ponta. Preşedintele trebuie să fie un factor de echilibru, să acționeze ca mediator și integrator, să fie capabil să genereze consens între instituții și în societate si să fie ferm în fața oricăror abuzuri și derapaje, ale oricui. Klaus Iohannis a demonstrat că Sibiul este municipiul lucrului bine făcut, dar din decembrie 2014 a venit timpul României lucrurilor bine făcute.

Biroul de presă al deputatului Mircea Cazan
29 octombrie 2014

Ultima oră

Comentariul meu