florin staicu (unpr sibiu): victor ponta sustine independenta energetica a tarii - video

Victor Ponta s-a aflat la Medias, la un eveniment important pentru Transgaz si pentru toata Romania – un secol de existenta al Transgaz si al transportului de gaze.

  • Activitatea de distributie de gaze se confunda cu istoria Romaniei moderne.
    • Am avut primul oras din Europa iluminat cu gaze naturale, am avut prima statie de comprimare a gazelor, am fost prima tara exportatoare de gaz din Europa. Avem deci motive de mandrie!
  • Romania are toate premisele de a redeveni un lider in Europa, in ceea ce priveste productia si distributia de gaze, inclusiv la export – acesta este obiectivul premierului Ponta si al viitorului Presedinte al Romaniei.
  • Victor Ponta este singurul poltician si singurul candidat la Presedintie care sustine si care se zbate pentru a obtine independenta energetica a tarii.
    • Romania poate fi lider regional in energie (in 5 ani, atingem independenta energetica!) – acesta este unul dintre pilonii programului de tara propus de Victor Ponta.
  • Independenta energetica este strans legata de prosperitatea romanilor si de intarirea economiei.
    • Guvernul a reusit saptamanile trecute sa amane cresterea preturilor la gaze pentru populatie. O Romanie Puternica, care sa nu fie dependenta de gazul rusesc, poate oferi un mai mare confort populatiei si facturi mai mici la gaze.
    • Preț mai mic pentru industrie înseamnă produse din ce în ce mai competitive, creșterea exporturilor, creșterea capacităților de producție, noi locuri de muncă = prosperitate!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ….

    iankovice (punta) lasa tara in pace ai trimis flutarase impreuna cu pensia batranilor ca sa-l poti descredita pe domnul J. Klaus care doreste ca Romania, sa traiasca la standard European nu mai copia vorbele si faptele vitorului Sef de stat klaus. J ne -am saturat sa nu avem alocatie si carti la scoala……..
    ……………………………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’!!!!”!!!!!!!!