video urgența din sibiu călcată de hoți imediat după redeschidere. e incredibil ce s-a furat!

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a finalizat în această lună proiectul de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul celei mai mari unităţi sanitare din judeţ. Imediat după deschidere însă sibienii au furat tot ce se putea fura din toaletele proaspăt reabilitate.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu  a cheltuit peste 420.000 de lei pentru modernizarea Secției de Primiri Urgențe și va trebui să mai cheltuie încă ceva chiar la 3 zile de la redeschiderea oficială.
Asta pentru că toaletele, proaspăt reabilitate au fost prădate de unii dintre sibienii care au ajuns acolo între timp.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Așa arată Unitatea de Primiri Urgenţe din Sibiu după extindere și renovare

Furturile au fost confirmate chiar și de conducerea Spitalului Județean Sibiu.
”Monitorizare video există deocamdată doar în zona de preluare a pacienților. O să mai punem o cameră de luat vederi nu numai pentru cei care fac scandal ci și pentru cei care fură și pleacă cu periile din toalete” spune Vasile Spinean, Managerul Spitalului Județean Sibiu.

Au furat și vasele de WC
”Se fură cam de toate. Perii de toalete, rezervoarele pentru săpun lichid și chiar și vase de WC. Din păcate suntem în România și așa ceva se întâmplă”, spune și Dr. Radu Chicea, Directorul Medical al SCJU Sibiu
Recepţia lucrărilor a fost efectuată în data de 17 octombrie, cu aproximativ trei luni mai devreme decât era prevăzut iniţial în termenul de execuţie (ianuarie 2015). Prin urmare, personalul medical şi pacienţii au de acum la dispoziţie un spaţiu extins, care oferă condiţii superioare de confort şi tratament.

Vezi video de la minutul 2:36
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=_9KOjZXEb8A”]

Ultima oră

Comentariul meu