raluca turcan: psd-ul lui victor ponta este acelaşi cu psd-ul lui adrian năstase: putred şi corupt! klaus iohannis poate ridica românia înghenunchiată de corupție şi să-i ofere soluţii de viitor.

Preşeditele României nu poate fi condus de un lider întreţinut de oameni urmăriți penal pentru trafic de influență și fapte grave de corupție. Premierul Ponta trebuie să-și dea demisia pentru a nu afecta și mai mult imaginea României.

Negocierea pentru funcţii în partid , a legii amnistiei și faptele de corupție ale greilor PSD constituie un adevărat atac la democrație, la Statul de Drept. Grupul de interese din jurul lui Victor Ponta joacă democraţia țării la ruleta unor indivizi penali.

Prioritatea lui Ponta nu este guvernarea ţării, ci controlul asupra justiţiei şi acapararea pârghiilor puterii pentru interesul personal.

Prioritatea lui Ponta nu este nici asigurarea locurilor de muncă sau asigurarea unui trai decent pentru cetăţeni, ci albirea imaginii PSD in goana după voturi.

Victor Ponta vrea să „garanteze”corupţilor că justiţia nu îi va mai deranja în mandatul său!

Cifrele care estimează corupția din jurul lui Victor Ponta sunt de sute de milioane de euro. Doar cu banii anchetaţi de furt de catre socrul, Ilie Sârbu, şi  Viorel Hrebenciuc statul român ar fi putut plăti 1 milion de salarii pentru profesori sau alocaţiile tuturor copiilor pentru un an de zile. De fapt, viziunea lui Victor Ponta pentru educaţie şi dezvoltare economică este simplă: „să se îmbogăţească familia sa şi mafia PSD”!

Prin tolerarea corupţiei, Victor Ponta afişează în fapt dezinteresul pentru cetăţeni, pentru educaţie, pentru elevi şi profesori, pentru justiție și pentru viitorul Romaniei.

Victor Ponta trebuie oprit din drumul său de a-si subordona Romania!

Această ţară are nevoie de un preşedinte cu soluţii concrete, cu o viziune clară pentru viitorul economiei româneşti. Viitorul preşedinte trebuie să aibă o echipă pregătită să ridice România înghenunchiată şi să-i ofere soluţii de viitor.

Raluca Turcan

Vicepreşedinte ACL

Deputat de Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu