tânărul care a vrut să înșele o sibiancă cu 3.900 de euro prin metoda „accidentul” a fost arestat preventiv
Foto Arhivă

Ieri, 20 octombrie, tânărul de 22 de ani reţinut în flagrant în timp ce încerca să ridice banii ceruţi unei femei pentru a-i „salva” fiul implicat într-un accident rutier a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Judecătoria Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Reamintim că în noaptea de 19 octombrie, în jurul orei 02.20, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu despre faptul că a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a prezentat ca fiind procuror şi care i-a adus la cunoştinţă că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a accidentat mortal o persoană.

Totodată, „procurorul” i-a comunicat faptul că în schimbul sumei de 3.900 de euro, cu ajutorul unui medic legist, îl pot ajuta pe fiul său să „scape de puşcărie”.

Din verificările efectuate poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu au stabilit faptul că la domiciliul femeii urma să se prezinte „asistenul procurorului” pentru a ridica suma solicitată.

Poliţiştii sibieni au acţionat cu operativitate, astfel că suspectul a fost prins în flagrant în timp ce ridica suma de bani solicitată.

 

Ultima oră

Comentariul meu