video primul transexual din românia s-a întors la sibiu. vrea să se opereze din nou!

Sorin Rațiu vrea să se opereze din nou și să redevină ce a fost înainte de operația suferiță acum aproape 15 ani. Pentru a strânge bani a mers la cerșit în Italia.

 

Sorin Raţiu şi-a văzut visul îndeplinit cu ochii în anul 1995, în momentul în care bărbatul a reuşit să-şi facă o operaţie de schimbare de sex. La acea vreme, într-o ţară abia scăpată de comunism, acest subiect era mult mai controversat decât la ora actuala. În timp ce unii îi încurajau decizia, majoritatea îl criticau aspru.

După ce a făcut marea transformare, Sorin s-a transformat în Sorina şi a plecat în Italia, în speranţa că va reuşi să strângă restul banilor de care are nevoie, pentru a-şi reface operaţia iniţială, dar şi pentru a apela la alte îmbunătăţiri estetice.

În urmă cu câţiva ani, bărbatul a încercat să scape de părul nedorit şi şi-a turnat sodă caustică pe faţă, iar acum arată total desfigurat.

Într-un intervu pentru publicaţia Adevărul, Sorina a povestit despre traiul mizer pe care l-a dus în Italia şi cum a ajuns să cerşească la porţile bisericilor, pentru a face rost de bani de o nouă operaţie de sex!

 

„În Italia am fost la biserică la români, m-au ajutat, am cerşit dar mi-au dat şi de milă. Am ajuns să cerşesc pentru că am nevoie de aceşti bani ca să pot să mă operez, am nişte probleme, nu pot să stau ca lumea, am probleme de mai mulţi ani, vreau strâng bani ca să-mi rezolv problema (…) Românii, câte unii îmi dau bani, câte unii mă ceartă, în general mă ajută. În Italia am stat 3 luni şi ceva, mă mai duc, acum vreau să mă duc în Austria. N-am strâns mult în Italia, cam 300 de euro”, a povestit Sorina.

În prezent, Sorina Raţiu s-a reîntors în ţară, la Sibiu, acolo unde duce acelaşi trai mizer, la un azil de noapte din oraş.

VEZI AICI VIDEO CU SORINA CUM ARATĂ ACUM

Sursa: Observator.tv & spynews.ro

Ultima oră

Comentariul meu