interviu - tibi marian: ”media music awards nu se va muta niciodată din sibiu!”. ce surprize avem anul acesta!

Organizatorul unuia din cele mai mari evenimente incluse pe Agenda Culturală Sibiu 2014, vorbește într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu, ”fără perdea”, despre greutățile, visele și planurile Media Music Awards. Peste 30 de vedete vin joi, 18 septembrie în Piața Mare a Sibiului.

 

Tibi Marian, omul din spatele cortinei de la Media Music Awards, spune că evenimentul nu va fi mutat niciodată din Sibiu, iar sibienii nu trebuie să își facă astfel de griji.

Acesta recunoaște că decizia municipalității de a nu se mai putea organiza evenimente în Piața Mare, cu bilete de intrare, a afectat bugetul MMA, dar promite că super show-ul din centrul Sibiului va fi și în acest an la fel de ”incendiar”.

Reporter: Cât ține tot show-ul din Piața Mare? Cine va cânta pe scenă?

T.M.: Evenimentul o sa dureze anul acesta 4 ore jumatate. O parte din artistii prezenti pe scena MMA 2014 sunt Andra, Fly Project, Vunk, Akcent, Guess Who, 3 Sud Est, Holograf, Delia, Corina, Sore, AMI, Nicole Chery, Grassu XXL, Vescan, Mandinga, Puya, Alina Eremia, Deepcentral, Elena Gheorghe, Connect R, Adda, What`s UP, Oana Radu, Maximilian, Oana Radu, Dj Sava feat Raluca, dar mai pregatim si niste surprize.

R: De ce ați ales în continuare Sibiul ca gazdă a evenimentului? Care ar fi principalele motive?

T.M.: Principalul motiv este faptul ca sunt SIBIAN. Acesta este si motivul pentru care cu ocazia editiei din 2012 am facut sacrificii mari financiare pentru a organiza acest eveniment in Sibiu. In 2012, MMA a fost organizat fara finantare publica.

Un alt motiv a fost o ambitie personala de a le demonstra tuturor cum pot sibienii sa organizeze un asemenea eveniment si cum stie publicul sibian sa isi primeasca artistii preferati.media music awards

R. Cât de dificil e să organizezi un astfel  de eveniment?

T.M.: Agentia mea mai organizeaza in tara anual peste 12 evenimente cu traditie dar acesta este cat toate la un loc ca si complexitate. Asadar recunosc ca este foarte dificil să organizezi MMA . Pentru a va face o idee despre complexitatea acestuia va dezvalui faptul ca anul trecut pentru MMA au fost facute 2020 de ecusoane, oameni implicate intr-un fel sau altul in eveniment.

R: Cât de tare afectează MMA, faptul că nu se vor putea vinde bilete de intrare?

T.M.: Ne afecteaza acest lucru, dar nu ne plangem, nu avem decat sa muncim triplu sa atragem mai multe sponsorizari pentru a acoperi acel minus cauzat de lipsa biletelor.

R: Vă gândiți să schimbați ”rețeta” organizării MMA în viitor?

T.M.: Nu ne permite bugetul sa schimbam “reteta”. Avem niste idei foarte frumoase dar pentru a le implementa este nevoie de foarte multi bani, asadar deocamdata ne limitam la aceasta “reteta”.mma

 R: Se lasă greu convinse vedete să vină la MMA sau acum deja solicită ele să vină la Sibiu?

T.M.: Din fericire Media Music Awards a avut parte de o ascensiune foarte mare si a surclasat orice alte premii muzicale din Romania. Din acest motiv din ce în ce mai multe vedete doresc sa cante la MMA.

R: Ce buget aveti pentru MMA 2014? Care ar fi bugetul ideal  și ce vedetă internațională ai vrea să o aduci la MMA?

T.M.: Bugetul pe care il avem este public. Media Music Awards este un eveniment destul de scump. Cu cat bugetul este mai mare cu atat putem sa facem o productie mai deosebita si putem avea artisti mai mari internationali. Ca sa fiu si realist si sa nu dau nume prea mari, as dori sa aduc artisti precum Pit Bull, Enrique Iglesias, Michel Telo.

R: De ce ar trebui sibienii să vină la MMA?

T.M.: Sibienii ar trebui sa vina la MMA pentru ca este evenimentul lor, pentru ca nu exista alta ocazie sa vezi 30 de artisti in aceeasi zi pe scena sau un eveniment in Sibiu cu o productie mai mare si pentru ca oameni din alte orase stau in fata televizoarelor sa vada acest eveniment, iar ei au ocazia sa fie actori in acesta si sa creeze atmosfera.mma 2

R: Rămâne MMA și pe viitor la Sibiu? Tot în Piața Mare?

T.M.: Multi s-au speriat si au vehiculat gratuit ca MMA ar putea pleca din Sibiu din cauza noilor reguli si uitati ca nu s-a intamplat asa. Dupa cum am spus mai sus, am facut sacrificii prea mari sa organizez in primul an MMA la Sibiu pentru a-mi trece prin minte sa il mut vreodata. Piata Mare este locatia perfecta pentru acest eveniment.

 

Ultima oră

Comentariul meu