abonamente cu oferte speciale de la sponsori la csu sibiu. iată cât costă!

CSU Atlassib Sibiu pune în vânzare de luni, 15 septembrie 2014, abonamentele pentru sezonul de baschet 2014-2015. Cei care se abonează pentru noul sezon vor beneficia de reduceri de 10 la sută la magazinul DECATHLON din Sibiu.

 

Iubitorii baschetului sunt invitați să își achiziționeze abonamentele pentru noul sezon de baschet 2014 – 2015, de la sediul CSU Sibiu, din str. Rennes, nr. 2.

Casieria este deschisa de luni până joi, între orele 8-16, iar vineri între orele 8-13. Prețul unui abonament este de 150 de lei, iar cele din sectorul VIP pot fi achiziționate cu 300 de lei.

Abonamentele sunt valabile la toate partidele susținute de CSU Atlassib Sibiu pe teren propriu în Campionat, Cupa României și Play-off.

 

Te abonezi și ai super reduceri la DECATHLON

Abonații CSU Atlassib Sibiu vor avea parte și de anumite beneficii în baza abonamentului achiziționat.

Astfel deținătorii de abonament, la meciurile CSU Atlassib Sibiu, beneficiază de 10 % reducere la produse cumpărate de la magazinul DECATHLON Sibiu, pe toată durata sezonului competițional.

De asemenea ei vor primi un voucher care oferă o reducere de 20 de lei, la orice abonament achiziționat la sala de fitness “4U Fitness Center”, de la Centrul de Afaceri Sibiu.

Prima partidă, desfășurată pe teren propriu, va avea loc în data de 1 octombrie 2014, la ora 18:00, la Sala Transilvania în compania echipei CSM Oradea, în returul Cupei României.

Ultima oră

Comentariul meu