video mașină lovită de tren în cartierul ștrand. șoferul a fugit, iar polițiștii au găsit o sabie în autoturism!

O coliziune între un autovehicul şi un tren s-a produs miercuri seară, în jurul orei 18:35, în apropiere de baza Pompierul din Cartierul Ștrand, în Sibiu. Un Audi a fost lovit de un tren care circula de la Vințu de Sus la Sibiu. Șoferul mașinii a fugit de la locul accientului și avea o sabie în portbagaj.

 

IPJ Sibiu a anunțat astăzi că în data de 10 septembrie, în jurul orei 18,35, un şofer a condus autoturismul pe calea de acces în Baza Sportivă Pompierul, cu intenţia de a traversa calea ferată, moment în care a fost lovit de un tren care venea de la Vințu de Sus la Sibiu.

Mașina a fost proiectată la o distanță de câțiva metri de calea ferată, dar imediat după impact, șoferul mașinii Audi, a plecat de la locul accidentului.

”Conducătorul auto nu a respectat semnificaţia indicatoarelor ce acţionau în zonă, respectiv „OPRIRE” si „Trecere la nivel cu cale ferată simplă fără bariere” şi a pătruns pe calea ferată, moment în care a intrat în coliziune cu trenul Regio 2416 care circula pe ruta Vinţu de Sus – Sibiu. In urma impactului, autoturismul a fost proeictat în zona verde din apropierea căii ferate, iar şoferul a părăsit locul producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

 

Nimeni nu a fost rănit. Se caută șoferul fugar!

În tren se aflau aproximativ 35 de pasageri care nu au suferit vătămări corporale. ”Întrucât evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale, menţionăm că persoana care a condus autovehiculul are la dispoziţie 24 de ore pentru a se prezenta la sediul Poliţiei în vederea soluţionării evenimentului.

”Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu precizie a condiţiilor în care s-a produs acest eveniment şi pentru identificarea conducătorului auto”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Sursa video/foto: adevărul.ro

Ultima oră

Comentariul meu