peste 30 de super vedete vor concerta în piața mare la media music awards 2014. iată cine vine la sibiu!

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la Media Music Awards, iar nume celebre din industria muzicală au anunțat deja că vor susține recitaluri la marea gală de la Sibiu. Andra, What’s Up, Oana Radu, Fly Project, Connect-r și mulțialții vor urca în seara de 18 septembrie pe impozanta scenă din Piața Mare pentru a cânta în fața publicului sibian.

 

 

Se anunță un mix interesant de stiluri la această ediție a Media Music Awards. Lista completă a artiștilor care vor susține recitaluri este următoarea: Andra, Fly project , Oana Radu, What’s Up, Vunk, Maximilian, Doddy, Adda, Akcent , Connect-R, Cargo, Dj Sava feat Raluka, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Guess Who, Sore, Deepcentral, 3 Sud Est, Amna, Alina Eremia, Holograf, Mandinga, Puya, Delia, Vescan, Grassu XXL, Corina, Ami si Nicolle Cherry.

Acesora li se vor adăuga nume celebre din industrie, cum ar fi Antonia, de exemplu, care, însărcinată în cinci luni, va veni să urmărească show-ul din public și va urca pe scenă doar în cazul în care va câștiga un premiu.

Dacă Andra, Connect-r, What’s Up și Fly Project sunt deja la cea de-a treia participare la Media Music Awards, Oana Radu, Lidia Buble, Cargo vor călca pentru prima dată pe covorul verde al prestigioasei gale. Andra a fost, de altfel, favorita ediției de anul trecut, câștigând trei premii („Best Video”, „Best Female” și „Fastest Climber”), iar What’s Up două trofee („Best Video” și „Best New Artist”).

Câștigătorii Media Music Awards sunt deciși în funcție de numărul de difuzări media din ultimele 12 luni, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest. Artiștii sunt premiați astfel în mod transparent, difuzările media reprezentând un real barometru al popularității lor și al pieselor lansate.

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, în Piața Mare din Sibiu. Peste 30.000 de oameni sunt așteptați să ia parte la cea mai importantă gală de premii din industria muzicală românească, singura la care publicul are intrare liberă.

Ultima oră

Comentariul meu