cum va fi vremea în weekend la sibiu şi în ţară

Vremea ţine cu noi şi în acest sfărşit de săptămână! Cu excepţia câtorva norişori timizi care se vor abate asupra Sibiului, vremea se anunţă a fi superbă cu temperaturi numai bune de plimbări prin parc şi poze la Festivalul Medieval! Cu toate acestea, vă recomand călduros o umbrelă pentru orice eventualitate.

 

 

Ziua de sâmbătă se anunţă una foarte frumoasă din punct de vedere meteorologic, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi de la variabil la senin, cu unele înnorări noaptea în vestul şi nord-vestul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime la Sibiu se vor încadra între 22 şi 27 de grade Celsius iar minimele vor fi cuprinse între 4 şi 13 grade Celsius.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru această data, ba mai mult decât atât, vor creşte cu câteva grade faţă de ziua precedentă.

Temperaturile maxime la Sibiu vor încălzi mercurul termometrelor de la 23 până la 28 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade Celsius. Cerul se anunţă a fi din nou variabil, dar acest lucru nu trebuie să ne ţină departe de distracţia pe care ne-o rezervă weekend-ul petrecut la Sibiu!

Vremea în ţară

Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în estul Transilvaniei şi 29 de grade, pe arii restrânse în Moldova, sudul Olteniei şi al Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 15 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali spre 4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest până în jurul valorii de 18 grade. În zonele joase, mai ales din centrul ţării, dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţă.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 şi 20 de grade, mai mici în depresiuni, spre 5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul, nord-vestul ţării şi la munte, unde cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral şi în sudul Banatului. Dimineaţa şi noaptea, izolat în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Sursa: mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu