Accident pe DN1 la Arpaşu de Jos. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în data de 29 august, în jurul orei 14,30. Un șofer din Dolj a intrat cu mașina într-o mașină din județul Olt.

 

 

În data de 29 august, în jurul orei 14,30, pe DN 1, în afara localităţii Arpaşu de Jos, P.M.E. în vârstă de 39 de ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea autoturismul dinspre Sibiu spre Braşov, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de către S.I. în vârstă de 75 de ani, din judeţul Olt.

În urma accidentului au fost rănite două persoane, conducătorul auto din judeţul Olt, care se afla singur în maşină, şi pasagera din autoturismul care a provocat accidentul, C.J.A. în vârstă de 39 de ani, din judeţul Dolj.

”Cele două victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost ulterior transportate la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu pentru investigaţii amănunţite. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs acest accident rutier”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu