video spectacol inedit pentru iubitorii de jazz. iată cine vine la sibiu!

Unul dintre artiștii emblematici ai jazzului mondial, Steve Coleman, va susține un concert la Sibiu, în data de 15 noiembrie, în a doua zi de Mozaic Jazz Festival.

 

 

Saxofonistul american va aduce la Sibiu formula de trupă cu care și-a început colaborarea acum aproape un deceniu și cu care a înregistrat mari succese la cele mai importante festivaluri de jazz din lume.

“Steve Coleman and the Five Elements” este a doua trupă confirmată la Mozaic Jazz Festival, un eveniment programat să se desfășoare între 14 și 16 noiembrie la Sibiu.

Mozaic Jazz Festival

Cu un line-up de doar șase trupe, Mozaic Jazz Festival va oferi publicului participant o atmosferă jazz-istică completă. În încercarea de a asigura un mozaic incitant de trupe și artiști ne vom îndrepta atenția atât pe artiști internaționali consacrați cât și pe proiecte inedite, voci extraordinare, instrumentiști virtuoși și artiști români.

O altă trupă anunțată în cadrul festivalului este “Trilok Gurtu Band”. Trilok Gurtu este unul dintre cei mai mari percuționiști de jazz și world music ai tuturor timpurilor. În cariera sa de peste patruzeci de ani a colaborat cu artiști precum: John McLaughlin,  Joe Zawinul, Jan Garbarek, Don Cherry, Bill Evans, Pharoah Sanders, Dave Holland, Zakir Hussain, Neneh Cherry și mulți alții. La Sibiu va veni însoțit de bandul său.

Steve Coleman and Five Elements – Little one I’ll miss you

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=5d9LJlZ69oE” splash=”https://i.ytimg.com/vi/5d9LJlZ69oE/hqdefault.jpg” caption=”Steve Coleman and Five Elements – Little one I’ll miss you”]

Ultima oră

Comentariul meu