Tot mai multe străzi din Sibiu se închid. Vezi pe unde e accesul interzis!

Lucrările pe strada Kiev continuă. De asemenea, se închide circulației și cel de-al doilea tronson începând de m\ine, 28 august, cel dintre strada Paris și strada Mihail Kogălniceanu. Acest tronson va rămâne închis până la sfârșitul acestui an. În curând vor fi închise și alte câteva străzi.

 

 

Lucrările pe această stradă au început în primăvara acestui an și presupun modernizarea rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului, trotuarelor și zonelor verzi. Șoferii sunt rugați să ocolească această zonă și să folosească pentru deplasare străzile adiacente.

Din 8 septembrie încep lucrările de modernizare pe străzile Macaralei și Oțelarilor situate în cartierul Lazaret. Aceste două străzi fac parte din proiectul finanțat din fonduri structurale din care mai fac parte Calea Gușteriței și strada Măgheranului.

Strada Oțelarilor va rămâne deschisă traficului însă se va circula cu restricții. Constructorul va lucra pe o singură bandă, o bandă rămânând deschisă.

Pe această stradă care măsoară aproape 1 km vor fi executate până la sfârșitul acestui an lucrări de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului şi trotuarelor, a spaţiilor de parcare şi a zonelor verzi.

Strada Macaralei va fi închisă complet traficului pentru a permite desfășurarea lucrărilor de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului și trotuarelor. Strada va râmâne închisă până la sfârșitul acestui an.

În această perioadă circulația se va desfășura în regim de sens unic, pe următoarea rută ocolitoare: Oțelarilor – strada Mașiniștilor – strada Turgheniev – strada Lazaret – Calea Gușteriței. Stația Tursib din fața școlii nr. 20 se va muta în perioada menționată pe strada Lazaret (în zona spălătoriei auto).

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu