interstar sibiu a terminat pe podium la kupa karnaval din ungaria

Grupa 2000 rezultata din fuziunea echipelor de la CSS Soimii Sibiu si FC Interstar Sibiu, pregatita de Alin Marcu si Daniel Murasan a obtinut medaliile de bronz la editia XXIV a Karnaval Kupa.

Competitia, una de traditie, organizata la Debrecen in tara vecina, a reunit la start peste 130 de echipe din Ungaria, Romania, Ucraina, Serbia, Lituania, Polonia, etcdistribuite pe 9 categorii de virsta
La categoria 2000, sibienii au terminat pe locul trei din opt participante inregistrand rezultate notabile. Acestia au castigat toate meciurile in grupa astfel: 4-2 cu Nyradony; 9-0 cu DEAC(echipa Universitatii din Debrecen) si 1-0 cu Ujpest Budapesta.
In semifinala au cedat cu 0-1 in fata Academiei de fotbal Debrecen pentru ca in finala mica sa invinga din nou cu 3-1 pe juniorii echipei de liga 1 maghiara, Ujpest Budapesta.
In drumul lor spre Ungaria , elevii pregatiti de Alin Marcu si Daniel Murasan au jucat si un meci de pregatire la Alba Iulia , castigat cu 3-0 in fata celor de la Viitorul .
Un lucru de remarcat este faptul ca trei din cele cinci jocuri ale sibienilor au fost urmarite de seful scouterilor pentru Europa de Est al gruparii londoneze, Arsenal. Acesta s-a intretinut mult timp cu Daniel Murasan , exprimandu-si intens dorinta de a vedea echipa la lucru.
” A fost un turneu reusit . Am vazut ce minusuri si ce plusuri avem. Intradevar am fost urmariti la lucru de Mr Pavel reprezentatul lui Arsenal. A dorit enorm sa vada echipa, iar acest lucru nu poate decat sa ne onoreze . A fost o surpriza foarte placuta sa il reintalnesc acolo. Nu stiam ca va fi prezent la acest turneu. Asta denota cat de important si ce valoare a ajuns sa aiba turneul de la Debrecen. Felicit baietii pentru rezultat si multumesc parintilor ca sunt alaturi de acesti baieti minunati.” a declarat Daniel Murasan
“Un prim rezultat in urma acestei fuziuni. Felicit jucatorii pentru daruirea avuta pe o caldura sufocanta. Am aratat ca Sibiul are puterea sa se lupte cu echipe de traditie. Dispunem de jucatori cu potential si care promit pe viitor. Acest podium este o mandrie pentru noi. La ora inceperii noului sezon vom fi pregatiti 100%.” a declarat Alin Marcu.
Lotul a cuprins 28 de jucatori avandu-i pe Baumann si Baila portari si pe Lungu, Gheorghiu, Lacau, Puia, Banea, Raulea, Olariu, Plesciuc, Simionescu, Lascu, Scarlat, Anghel, fratii Zaharia, Dancu, Doda, Belascu, Sirbu, Iuga, Szegedi, Cauc, Bruslea, Pantiru , Stanciu, Ivan si Bradu jucatori de camp.

Ultima oră

Comentariul meu