sibienii se pot bucura de sărbătoarea sfintei maria în siguranţă! iată care sunt acţiunile de prevenire ale poliţiei

150 de poliţişti vor acţiona zilnic, la nivelul judeţului Sibiu, pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfânta Marie), pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

 

 

La nivelul judeţului Sibiu, au fost dispuse în intervalul 15 – 17 august 2014 o serie de măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică. În această perioadă, poliţiştii vor acorda o atenţie sporită locurilor cu mare fluenţă de public, în care urmează a se desfăşura slujbe religioase, activităţi cultural-sportive, de agrement sau discoteci.

Din totalul de 459 de poliţişti aflaţi în misiune în perioada menţionată, 302 sunt din structurile de ordine publică, 126 sunt poliţişti rutieri, 16 poliţişti de investigaţii criminale, 9 din structura de investigarea fraudelor şi 6 din structurile de arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Totodată, pentru prevenirea faptelor antisociale, zilnic, vor acţiona aproximativ 245 de patrule, dintre  care 221 sunt auto, iar 24 pedestre. De asemenea, 12 aparate radar vor supraveghea traficul rutier pe drumurile naţionale din judeţul Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu