video invitație la o petrecere ca pe vremuri în pădurea dumbrava. super artiști la sibiul de odinioară!

Nostalgicii anilor 70 – 80, cei care obișnuiau să-și petreacă weekend-urile în Pădurea Dumbrava în compania familiei și a prietenilor dar și cei care nu au trait acele vremuri și vor să vadă cum se distrau oamenii într-o perioada în care oferta cultural-artistică era destul de limitată, vor avea ocazia să simtă atmosfera Sibiului de odinioară.

 

„Sibiul de odinioară” este un proiect inițiat de “Ora de Sibiu” care aduce în prim plan generația de aur a muzicii românești.

 

Cei mai îndrăgiți soliști de muzică de petrecere, romanţe, melodii de neuitat și folclor autentic românesc vor recrea, timp de două zile, atmosfera petrecerilor în aer liber de altă dată.

CITEȘTE ȘI: CE EVENIMENTE CULTURALE SUNT PROGRAMATE ÎN SIBIU ÎN LUNA AUGUST

Evenimentul va avea loc in perioada 23 – 24 august, în Pădurea Dumbrava – zona camping, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

 

Muzică de calitate și artiști desăvârșiți

 Șlagărele lui Gabriel Dorobanțu, Marina Florea, Stela Enache, Marina Voica, Carmen Trandafir și Carmen Rădulescu din categoria artistilor de muzica usoara se vor auzi în prima zi a manifestării.

A doua zi a evenimentului, Junii Sibiului si invitatii lor: Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Paul Ananie, Stana Stepănescu, Daniel Pop, Codruța Rodean și Mariana Deac vor urca pe scena din Pădurea Dumbrava și vor prezenta un adevărat tezaur folcloric.

 

Eveniment într-un loc mirific

Proiectul va recrea fidel modalitățile de distracție ale generației de atunci, publicul țintă al evenimentului.

Pe lângă concertele din aer liber, spectatorii vor avea la dispozitie zone de servire a mesei, bere rece, activități pentru copii și de distracție amenajate în spațiul de eveniment sau vor putea opta pentru plimbări în Pădurea Dumbrava.poienita

Mai multe detalii despre programul ”Sibiul de Odinioară” se pot obține și de pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/Sibiuldeodinioara

 

„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu realizată cu sprijinul Genius Cars Sibiu, Iello Dev și Tursib.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=QSSN8BF4I60″]

Ultima oră

Comentariul meu