video foto ford sibiu are cel mai complet showroom auto din oraș și un preț imbatabil la modelul ka

Căutați un service sau o reprezentanță auto cu prețuri accesibile și servicii de înaltă calitate în Sibiu și nu știți unde să îl găsiți? Ora de Sibiu vă prezintă soluția cea mai fiabilă, accesibilă ca preț și cea mai calitativă în același timp.

 

Faceți cunoștință cu FORD SIBIU!

Cei de la Genius Cars SRL, distribuitor si reparator autorizat Ford, au amenajat pe DN1 la ieșire din oraș pe partea dreaptă pe sensul de mers spre Brașov și Rm. Vâlcea un showroom care cu siguranță că îți va atrage privirea din prima secundă în care vei da cu ochii de el.

Construit pe o suprafata de aproximativ 1400 mp, complexul Genius Cars pune la dispozitia celor care doresc sa achizitioneze un autovehicul Ford, dar si celor care doresc sa intretina automobilul Ford pe care il detin, produsele, serviciile si specialistii de care au nevoie.

Demn de știut este și faptul că aici puteți să aduceți și alte mărci auto, în service-ul care este și el extrem de bine pus la punct.

 

Ce găsim în complexul FORD SIBIU Genius Cars

Așa cum stă bine unei reprezentațe auto a unei mărci apreciată la nivel mondial, complexul Genius Cars este împărțit în două zone distincte.interior jos

– Showroom Ford:

Un modul cu o suprafata de 400 mp, în care veți regăsi zona de expunere auto, zona de parcare clienti, zona de asteptare pentru clienti, acces internet Wi-Fi si alte numeroase facilitati.

[nggallery id=1052]
– Service Ford:

O zonă inteligent amenajată pe o suprafata de 1.000 mp care cuprinde: 4 posturi de mecanica autoturisme, 1 post de mecanica interactiva, stand frane, stand directie, 4 posturi de tinichigerie, 2 posturi de vopsitorie; depozit de piese si accesorii.

[nggallery id=1051]

Misiunea și viziunea Ford Sibiu

Așa cum stă bine unei mărci care se respectă, FORD SIBIU are stabilite clar câteva obiective și bineînțeles standarde care să se regăsească în dorințele clienților ce trec pragul complexului de pe DN1.[nggallery id=1053]

Iată care sunt acestea!

 Viziunea FORD SIBIU:

Să devină un colaborator si partener de incredere pentru toti clientii care trec pragul complexului Genius Cars.

interior 1
Misiunea FORD SIBIU:

Să ofere tuturor clientilor săi servicii auto integrate la cele mai inalte standarde, astfel incat beneficiile sa apartina ambelor parti implicate – oferind valoare si primind in schimb recunoastere de brand si calitate.service pano
Valorile FORD SIBIU:

Fac ceea ce e corect pentru oamenii nostri, mediul nostru si societatea noastra, dar mai presus de toate pentru clientii săi.

Ce pachet de servicii oferă FORD SIBIU
– comercializarea intregii game de autoturisme si autoutilitare Ford

– consiliere si indrumare in vederea informarii si alegerii autovehiculului Ford
– servicii financiare pentru achizitia de autovehicule Ford: Credit si Leasing
comercializarea pieselor de schimb si accesoriilor originale
atelier de service specializat Ford pentru mentenanta si reparatii

 Super ofertă pentru modelul Ford KA

FORD SIBIU are în acest moment o ofertă care te pune pe gânduri din start. Noul FORD KA poate fi achiziționat pentru numai 6.500 de euro prin programul RABLA!

Detalii complete AICI!

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=cIsJ6oNPQc4″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/cIsJ6oNPQc4/sddefault.jpg” caption=”Ford Ka Concept (11 sec walkaround clip)”]

Cum ajungem la FORD SIBIU

Sediul Genius Cars este în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48.

Puteti să sunati pentru orice informații la 0369-408939 sau puteti contacta echipa FORD SIBIU pe email la adresa: office@fordsibiu.ro

Program de lucru în showroom este de luni pana vineri între orele 08:30 – 18:00 și sambata între 09:30 – 14:00

Pentru detalii complete accesați www.fordsibiu.ro
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=IJJfqYRUOXM”]
 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. BUNA ZIUA,
    AM CUMPARAT IN APRILIE 2010, UN FORD FIESTA TREND DE LA DUMNEAVOASTRA SI DORESC SA VA INTREB DACA ESTE NEVOIE SA SCHIMB DISTRIBUTIA DUPA 6 ANI JUMATATE AVIND IN VEDERE CA AM NUMAI 40000 DE KM.DACA DA VA ROG SA IMI SPUNETI APROXIMATIV CAT ESTE PRETUL PENTRU ACEASTA LUCRARE.
    VA MULTUMESC