video foto un individ vandalizează mașini într-o parcare din sibiu (imagini scandaloase)

Ati găsit mașina cu parbrizul spart în parcare și nu ați aflat cine a făcut acest lucru? Imaginile acestea vă vor scandaliza fără doar și poate. Individul din aceste imagini vandalizează fără scrupule mașinile din Sibiu, anunta topulmarlanilor.ro.

 

Un individ din Sibiu a ocupat ilegal un loc de parcare de lângă un bloc de pe strada Școala de Înot şi vandalizează orice maşină este lăsată acolo.

A rupt oglinzi, a spart parbrize și a lovit chiar şi maşina echipei RomâniaTV.

 

La Poliţia din Sibiu s-au depus mai multe plângeri împotriva unui bărbat care distruge maşini într-o parcare din oraş, dar oamenii legii nu au reuşit să dea de urma individului.

Potrivit România TV, oamenii s-au trezit cu maşinile zgâriate, cu parbrizele sparte sau cu oglinzile rupte. [nggallery id=1050]

În imagini se vede clar cum bărbatul se apropie de locul de parcare, observă că e ocupat, iar apoi scoate o tijă metalică şi loveşte puternic parbrizul, care se sparge.

CLICK AICI CA SĂ VEZI VIDEO CUM VANDALIZEAZĂ ACEST INDIVID MAȘINILE!

 

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu