video foto accident grav pe dn1 la șelimbăr. șase persoane au fost rănite, printre care și trei angajați de la apele române!

Grav accident de circulație în apropiere de Sibiu pe DN1. O mașină ce aparține celor de la Apele Române a încercat să facă o întoarcere pe sensul opus într-o intersecție deosebit de periculoasă, dar a fost lovită în plin de un alt autovehicul care circula dinspre Brașov spre Sibiu.

 

Două persoane au rămas încarcerate, iar în total șase victime au ajuns la Urgențe.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Sibiu pe DN1 pe raza localității Șelimbăr. Șoferul mașinii în care se aflau trei angajați de la Apele Române, a încercat să întoarcă autoturismul pe sensul opus, într-o zonă cu câte două benzi de mers pe fiecare sens.

Nu a mai apucat însă să facă întoarcerea, deoarece un alt autoturism înmatriculat în Marea Britanie, l-a lovit în plin în partea stângă, impactul fiind deosebit de puternic. Toți pasagerii din cele două mașini au fost răniți, doi rămânând încarcerați și fiind scoși numai după intervenția celor de la ISU Sibiu.

Șase răniți, doi încarcerați

Cele patru ambulanțe ale SMURD-ului au transportat în total șase persoane rănite la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean din Sibiu.

”ISU Sibiu a fost solicitat să intervină pentru salvarea a sase persoane din care două încarcerate, ce au fost implicare într-un accident rutier pe DN1 în apropiere de Șelimbăr. Cinci persoane au fost preluate de la locul intervenției și transportate la UPU Sibiu”, spune locotenent Sabău Bianca – purtător de cuvânt la ISU Sibiu.[nggallery id=1049]

Nu s-a asigurat la manevra de întoarcere

Polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit că șoferul din mașina celor de la Apele Române a făcut o întoarcere neregulamentară, iar din această cauză a rezultat acest accident.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=wvlC_Syx9mw”]
”Accidentul rutier s-a produs pe DN1 la kilometrul 304. Din primele cercetări se pare că acesta s-a produs pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de întoarcere. Ambele autoturisme se deplasau din direcția Veștem către Sibiu. În urma evenimentului toți ocupanții celor două mașini au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. În continuare efectuăm cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestui eveniment rutier”, spune Malea Bogdan de la Serviciul Rutier Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=5AQqHfJAFIM”]
Traficul pe DN1 pe sensul de mers dinspre Veștem și Sibiu a fost blocat complet mai bine de două ore, timp în care circulația autoturismelor a fost deviată pe un drum secundar prin localitatea Șelimbăr.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Ada6E4MxQnc”]

 

Ultima oră

Comentariul meu