mărturisirile taximetristului bătut de bodyguarzii de la oldies pub: m-au amenințat... (video)

Bărbatul care a sărit să apere un tânăr ce era lovit cu cruzime de bodyguarzii de la Oldies Pub din Sibiu povestește că a trăit clipe de coșmar în noaptea în care și el a fost agresat de aceiași indivizi.

 

La câteva zile după ce a fost implicat fără să vrea într-o bătaie pentru că a sărit să apere un tânăr ce era lovit cu pumnii și picioarele de cei care asigură ordinea la Oldies Pub de pe Nicolae Bălcescu, taximetristul care a avut curajul să le ceară bodyguarzilor să înceteze cu violențele vorbește despre episodul avut loc în centrul Sibiului.

”Am ieșit din mașină când am văzut că îl loveau în continuare pe băiat deși acesta era căzut la pământ. Le-am zis să nu îl mai lovească, moment în care unul din cei doi mi-a zis să mă duc de acolo dacă nu vreau să o încasez și eu. Mi-au zis că ce vreau să mă lovească și pe mine că prea sunt tare în gură. Eu am continuat să le spun să nu mai dea în cel pe care și așa l-au bătut și atunci am fost lovit și eu. Mi-a dat doi pumni unul din cei doi și am căzut..” povestește taximetristul bătut.

Amenițat cu represalii

Chiar și după ce i-au bătut pe taximetrist și pe tânărul pe care acesta a încercat să îl apere, cei doi bodyguarzi de la Oldies Pub, au continuat amenințările la adresa acestuia, amenințări care s-au accentuat în momentul în care omul a cerut ajutor la 112.poza 2

”M-au amenințat că o să îmi pară rău dacă sun la 112 și că o să aibă ei grijă să mă facă să plâng pentru că am îndrăznit să cer ajutorul poliției” mai spune taximetristul bătut.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CUM SUNT BĂTUȚI TÂNĂRUL ȘI TAXIMETRISTUL DE BODYGUARZII DIN OLDIES PUB

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Vati pastilat, vati facut un dragon pe mana. si sunteti smecheri.atat am avut de zis.