intrare liberă la concertul "simply the best - povestea naiului" din piața mare a sibiului

Radu Nechifor și invitații săi vor spune “Povestea Naiului” în Piața Mare, miercuri 30 Iulie, începând cu orele 20:30. Având în spate o producție tehnică impresionantă, o scenografie specială de sunet și lumini și un decor inedit, concertul revine în fața publicului sibian cu multe surprize.

 

O scenă de peste 220 de metri patrați, 70.000 de Wati de lumini și 50.000 de Wati de sunet sunt elementele care descriu o mică parte din evenimentul din 30 Iulie. Publicul va viziona un spectacol impresionant, o Poveste a Naiului spusă de pe o scenă rotativă de șapte metri, în care Radu Nechifor, alături de peste 30 de artiști, soliști și instrumentiști, va prezenta cinci genuri muzicale cântate la nai împreună cu invitații săi speciali: Ioan Bocșa, Ozana Barabancea, Direcția 5, MT-Jay și Grupul Vocal Acapella.

 

Toți cei care doresc să participe la eveniment și care îndrăgesc naiul și muzica de calitate sunt așteptați în Piața Mare începând cu orele 19:30. Intrarea la concert este liberă, iar organizatorii vor pune la dispoziția spectatorilor peste 1.000 de scaune.

 

“Simply The Best – Povestea Naiului” este un eveniment organizat de Asociația Internațională de Tineret Become, fiind o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu