video un taximetrist și un tânăr, bătuți de bodyguarzii de la oldies pub din sibiu (imagini dure)

Doi dintre bodyguarzii de la Oldies Pub de pe Centru au lovit în noaptea de vineri spre sâmbătă două persoane chiar în fața locației unde lucrează. Prima persoană agresată este un tânăr, iar imediat un taximetrist a fost și el pocnit de unul din cei doi oameni de ordine.

 

Incident neplăcut în noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 4.00. Un tânăr a intrat într-o dispută verbală cu doi dintre bodyguarzii de la Oldies Pub de pe Nicolae Bălcescu.

Totul a degenerat după câteva minute în care atât tânărul cât și oamenii de ordine și-au adresat cuvinte grele.

Unul din cei doi oameni de ordine l-a alergat pur și simplu pe acesta și i-a aplicat o corecție fizică.

Tânărul a fost lovit în față , iar după ce a căzut la pământ a mai primit câteva picioare în plex și în figură din partea colegului bodyguardului care l-a trimis la pământ cu loviturile anterioare.

Taximetrist lovit pentru că le-a cerut bodyguarzilor să nu îl mai bată pe tânăr

Un taximetrist care a văzut tot incidentul a coborât din mașină și le-a cerut bodyguarzilor să nu îl mai lovească pe tânărul aflat deja la pământ.oldies pubImediat unul din cei doi oameni de ordine i-a adresat scurt și acestuia o amenințare verbală după care l-a lovit direct cu pumnul în figură și acesta a căzut la pământ.

Omul s-a ridicat și a sunat la 112 cerând ajutor pentru că exista pericolul ca acest conflict să degenereze.

Sancționați cu avertisment de Poliția Locală

Autoritățile confirmă existența unei solicitări de intervenție la locului conflictului. ”A fost într-adevăr primit un apel pe numărul unic de urgență. S-a făcut apelul pe 112 si a fost solicitată prezența celui mai apropiat echipaj și de aceea s-a deplasat un echipaj de la poliția locală la fața locului”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Agresorii au fost deocamdată sancționați cu avertisment. ”Un echipaj de la Serviciul Public de Poliție Locală S-au deplasat la solicitarea IPJ Sibiu. Conflictul era deja aplant la sosirea echipajului. Au fost luate datele de identificare ale tuturor celor implicati în acest conflict . A fost aplicată o sancțiune cu avertisment agresorilor”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Municipiului Sibiu.

COMENTEAZĂ ȘI TU CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT AICI SAU PE PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=qHzHDVwq1Sc”]

Ultima oră

Comentariul meu