live video - finalele sibiu sands 2014 pe ora de sibiu! vezi în direct meciurile!

Meciuri tari la turneul „Sibiu Sands”. Ora de Sibiu transmite în direct în sistem live-video finalele la fete și băieți la cel mai tare turneul de volei pe plajă din Sibiu.

Vineri și sâmbătă se vor disputa meciurile din fazele preliminarii din Campionatul Național Feminin și cele de la Open Masculin, urmând ca duminică să aibă loc fazele finale ale competiției: sferturi, semi-finale și finale.

 

Programul turneului:

Sambata 26.07

09:00 -14:00 faze preliminare Campionat Național Feminin

14.30- 23.00 faze preliminare categoria Open Masculin

19.00 – Finala la Fete – live video pe Ora de Sibiu

volei1

Duminica 27.07

09:00 – 19:00 etape finale categorii Mixt, Open Masculin și Campionat Național Feminin

18:45 – Finala la Băieți – live video pe Ora de Sibiu

19:30 – Festivitatea de premiere

Cele 32 de echipe înscrise la turneu luptă pentru premii în valoare de aprox. 3.000 Euro. Câştigătorii categoriei MIXT – amatori vor primi premii în valoare totală de 1.300 de lei, anume 800 de lei – locul I, 300 de lei – locul II şi 200 de lei – locul III. La OPEN Masculin, premiile sunt în valoare de 1.300 de euro, locul I urmând să primească 800 de euro, locul II – 300 de euro, iar locul III – 200 de euro.

VEZI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS FINALELE ÎN DIRECT! SÂMBĂTĂ ORA 19.00 (FETE) SI DUMINICĂ ORA 18.45 (BĂIEȚI)

La fete, ocupanta primului loc va primi un premiu de 500 de EURO, locul II va primi 300 de euro, iar locul III – 200 de euro.volei3La cea de-a doua editie „Sibiu Sands” s-au înscris echipe din Sibiu, Oradea, Cluj, Craiova, Constanța, București, Arad. Competiţia este deschisă atât amatorilor, cât şi sportivilor legitimați, fiind organizată pe trei categorii: mixt, open feminin şi open masculin. Odată cu crearea categoriei Open Feminin, deschisă echipelor de jucătoare profesioniste, “Sibiu Sands” a devenit etapă din Campionatul Naţional Feminin de Volei pe Plajă.

Scopul evenimentului este revitalizarea voleiul sibian și deschiderea apetitului tinerilor pentru practicarea voleiului, prezentându-l într-o formă cât mai atractivă.volei4Turneul Sibiu Sands, organizat de Asociaţia Eco Sport Team, este inclus pentru al doilea an consecutiv pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu, fiind al cincelea ca notorietate după Raliul Sibiului, Red Bull Romaniacs, Turul Ciclist al Sibiului și Sibiu Streetball. Competiția este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul Federației Române de Volei, Direcției Județene pentru Tineret și Sport Sibiu și SC DPC SA.

Ultima oră

Comentariul meu