video dezvăluiri ale avocatului ioanei daniela vonica. află cum se simte soția defunctului ilie vonica!

Avocatul Ioanei Daniela Vonica a făcut o vizită la reședința familiei unde cea care se ocupă de soarta Polisano Grup, efectuează arest la domiciliu. Acesta spune că din punctul lui de vedere nu există temeiul ca soția defunctului Ilie Vonica, să fie arestată preventiv.

Liniște deplină pe strada unde locuiește în Sibiu, Ioana Daniela Vonica. Soția milionarului sinucigaș a fost adusă acasă, duminică dimineață.

Aceasta se află din data de 20 iulie în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, conform unei decizii luată de Tribunalul Sibiu în data de 10 iulie.

La reședința acesteia a făcut luni o vizită și avocatul care o reprezintă pe Dana Vonica în dosarul rețetelor false.

Iordăchescu: Nu există probe de vinovăție!

Avocatul Ioanei Vonica spune că din punctul său de vedere, aceasta este nevinovată și că nu exista niciun temei pentru ca ea să fie arestată preventiv.

”S-a dispus înlocuirea măsurii de arestare preventivă. Este în executarea acestei măsuri preventive. Nu avem ce să mai comentăm. Respectăm hotărârea judecătorească. Vom vedea ce se va întâmpla ulterior. Din punctul nostru de vedere nu exista temeiul ca să fie arestată preventiv. Categoric că împărtășim același punct de vedere că nu există probe de vinovăție, dar asta este o chestiune de fond care va fi rezolvată ulterior. Deocamdată trebuie să respectăm tot ceea ce au decis judecătorii”, a spus Iordăchescu.

Stare îngrijorătoare pentru Ioana Daniela Vonica

Avocatul soției milionarului Ilie Vonica, cel care s-a sinucis luna trecută aruncându-se de pe terasa propriei locuințe, a mărturisit că clienta sa nu este deloc într-o stare emoțională prea bună.

”Cum să se simtă? Este dificil să răspund la o astfel de întrebare… Nimeni nu se simte comfortabil în astfel de momente, cu atât mai mult cu cât vorbim de alte lucruri tragice care s-au petrecut..”, a mai spus acesta.

Ilie Vonica şi soţia sa, Ioana Vonica, au fost audiaţi în 20 mai la Poliţia Capitalei, iar ulterior soţia omului de afaceri a fost arestată. De asemenea, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor deţinute de Ioana Vonica.

Ilie Vonica s-a aruncat de pe acoperişul locuinţei sale, de la o înălţime de circa opt metri, şi a murit la una din clinicile sale din Sibiu, unde a ajuns în stare foarte gravă.

CITEȘTE ȘI: CE-I FRĂMÂNTĂ PE ANGAJAȚII POLISANO: S-a sinucis sau nu Ilie Vonica? TU CE CREZI?

În 22 mai, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a nouă persoane – Ioana Vonica, Decebal Valentin Oprea, Bogdan Mihai Năstasie, Iuliana Ilincea, Anca Maria Otinceanu, Alina Ioana Mănescu şi medicii Otilia Fănica Georgescu, Emilia Niculescu Mizil şi Aristica Poenaru de la Secţia Hematologie a Institutului Clinic Fundeni.

 CITEȘTE ȘI OPINIA NOASTRĂ: Cui i-a ajutat sinuciderea lui Ilie Vonica?

Potrivit procurorilor, reprezentanţii societăţi care deţine lanţul de farmacii “Reţeta” ar fi înregistrat în contabilitate facturi fictive de achiziţii de medicamente de la societăţi “fantomă”.

 DE VĂZUT: Cum se împarte moștenirea imperiului Polisano după moartea lui Vonica și ce planuri avea acesta înainte să moară

Astfel, în baza a aproximativ 1.100 de reţete false pentru medicamente oncologice şi hematologice emise de trei medici de specialitate, pe numele unor pacienţi care nu au beneficiat de acestea, reprezentanţii societăţii au decontat fraudulos la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) suma de aproximativ 8,3 milioane de lei.

  VIDEO FOTO Ilie Vonica a fost înmormântat. Trei persoane au leșinat și au avut nevoie de îngrijiri medicale

Ilie Vonica (59 de ani), de profesie medic ginecolog, a construit după 1989 un grup farmaceutic din care face parte distribuitorul farmaceutic Polisano – pe locul trei pe piaţa distribuţiei de medicamente, centrele medicale generaliste Clinica Polisano, centre de fertilizare in vitro, un spital privat în Sibiu, reţeaua de farmacii Reţeta şi producătorul de medicamente Polipharma Sibiu. Pe lângă aceste activităţi, grupul deţinea şi un dealer Toyota, un service auto Citröen, o agenţie de tu­rism proprie, proiecte de sport şi agrement, construcţii imobiliare şi real estate.

CITESTE SI: Povestea de dragoste dintre Ioana și Ilie VONICA – De ce nu a putut trăi milionarul fără soția lui

Grupul Polisano, cu aproximativ 2.000 de angajaţi, a înregistrat în 2012 venituri totale de peste 300 milioane euro.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UMo7gK3ba0Q”]
În 2011, Vonica a vândut reţeaua de clinici de dializă grupului Diaverum, controlat de fondul de investiţii Bridgepoint, tranzacţie esti­ma­tă la aproximativ 25 de milioane de euro.

Ultima oră

Comentariul meu