românia, partide de verificare cu adversari puternici în weekend la sibiu

Echipa națională de baschet masculin a României își continuă programul de pregătire în perspectiva campaniei de calificare la EuroBasket 2015. În perioada 25-27 iulie, adică de vineri și până duminică, se va desfășura un turneu internațional cu participarea primelor reprezentative ale Elveției, Olandei și Tunisiei.

 

Formația condusă de către Marcel Țenter a revenit din Macedonia și a intrat în cantonament la Sibiu, acolo unde va rămâne până la sfârșitul lunii, anunta 24secunde.ro.

 

La începutul acestei săptămâni, Vlad Moldoveanu va face joncțiunea cu lotul național, după o perioadă în care a lucrat individual, angajându-și un antrenor pentru pregătire fizică. De notat că baschetbalistul originar din București a semnat un contract cu echipa campioană a Poloniei, alături de care va juca la nivel de Euroligă. El este primul jucător de la Virgil Stănescu, în sezonul 2001/12, care va avea șansa să evolueze în cea mai puternică ligă de pe bătrânul continent.

 

Revenind la activitatea echipei naționale, trebuie notat că tricolorii vor susține trei jocuri de pregătire la Sala Transilvania, în cursul acestei săptămâni. În perioada 25-27 iulie, adică de vineri și până duminică, se va desfășura un turneu internațional cu participarea primelor reprezentative ale Elveției, Olandei și Tunisiei.

 

După acest turneu, lotul național rămâne în Sibiu până pe 31 iulie, după care se va deplasa în Bulgaria pentru ultimele două jocuri de verificare, în compania echipei gazdă, respectiv a Danemarcei.

 

La întoarcere, tricolorii vor rămâne în București. Aici sunt programate cinci zile de cantonament, iar apoi se va pleca în Slovacia, pentru primul meci oficial din campania de calificare la EuroBasket 2015.

 

Programul jocurilor oficiale:

 

10.08. – Slovacia – Romania (Pezinok)

13.08. – Romania – Suedia (Sibiu)

17.08. – Letonia – Romania (Riga)

20.08 – Romania – Slovacia (Sibiu)

24.08 – Suedia – Romania (Boras)

27.08. – Romania – Letonia (Sibiu)

 

Sursa: 24secunde.ro

Ultima oră

Comentariul meu