Liderul PLDR Vladimir Jirinovschi stia de o luna ca o sa fie doborat avionul de pasageri din Ucraina, explicand totul intr-un scenariu anticipat.

“Vor incepe luptele in Crimee, ei vor prabusi vreun oarecare avion de pasageri si toti vor inceta sa mai zboare cu avionul…” a declarat acum o luna liderul PLDR Vladimir Jirinovschi.

Inregistrarea video care dateaza din 20 iunie a fost publicata pe site-ul Partidul liberal-democrat din Rusia si preluata de tvzvezda.ru.

In aelasi interviu Jirinovschi presupune un eventual scenariu al evolutiei situatiei din Ucraina, pentru fiecare luna:

“Eu si in interviurile anterioare am spus ca una dintre metodele de a tensiona situatia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iata ca in toamna avem un Maidan usor, iarna un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, in februarie – cotitura si presedintele fuge. In martie – Crimeea, aprilie-mai – incep sa se lupte in Donetk si Lugansk” si borbardeaza deja in iunie. Acum si asta e putin, trebuie doborat un avion. Adica toate acestea reprezinta un scenariu si deloc nu este o aventura . Totul este facut de Kiev si de trupele lui speciale. Se lucreaza dupa un scenariu stabilit de SUA: sa se agraveze si sa se agraveze situatia”.

Vezi VIDEO AICI!

Deschide.md aminteste ca avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu