spatiul aerian al ucrainei ocolit de avioane dupa tragedia aviatica! harta foto

Toate avioanele din lume si-au redirectionat traiectoriile pentru a ocoli spatiul aerian al Ucrainei in urma prabusirii avionului MH17 al Malaysia Airlines la granita dintre Rusia si Ucraina.

  • SECURITATEA UCRAINEANA A INTERCEPTAT DISCUTIILE TELEFONICE DESPRE DOBORAREA AVIONULUI MALAYSIAN! AUDIO
  • UN AVION CU 295 DE PASAGERI LA BORD S-A PRABUSIT LA FRONTIERA DINTRE UCRAINA SI RUSIA! AERONAVA A FOST DOBORATA DE O RACHETA! VIDEO
  • MOMENTUL PRABUSIRII AVIONULUI MALAYSIA AIRLINES LA GRANITA DINTRE UCRAINA SI RUSIA, SURPRINS INTR-UN FILMULET DE PE YOUTUBE! VIDEO
  • MESAJUL MACABRU LASAT PE FACEBOOK DE UN PASAGER AL AVIONULUI MALAYSIA AIRLINES DOBORAT DE RACHETE! A SIMTIT TRAGEDIA OARE?

Intr-o zi obisnuita, scrie Business Insider, spatiul aerian al Ucrainei este unul dintre cele mai congestionate din lume, intrucat serveste drept intersectie majora pentru zboruri care leaga centre majore din Europa cu megalopolisuri din Asia.

Totusi, linii aeriene importante precum Lufthansa si British Airways au dat ordine clare ca aeronavele lor sa evite complet regiunea aflata in conflict.

Harta de mai jos, publicata pe Twitter de catre Newsweek, ilustreaza spatiul aerian al Ucrainei la cateva ore dupa ce zborul MH17 a pierdut contactul cu radarul.

Sursa: mediafax.ro

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu