ansamblul folcloric ardealul în turneu în serbia

Cei mai tineri membri ai Ansamblului Folcloric Ardealul al Casei de Cultură a Studenților Sibiu participă în perioada 18-20 iulie 2014 la tradiţionalul Carnaval de la Vrnjcka Banja, Serbia.

Ei vor prezenta în faţa unui public ce numără an de an peste 30.000 de spectatori un program artistic conceput special de coregraful Miky Stoica. Pe o muzică antrenantă, cu costume adecvate Adealul jr. îşi face debutul pe o scenă internaţională cu o coregrafie ce îmbină prin ritm, prin muzică antrenantă elemente de cadril.

Evenimentul organizat de Oficiul de Turism din Vrnjcka Banja reuneşte peste 50 formaţii de dans sosite din întreaga lume.

„Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu este un partener constant al organizatorilor celui mai mare carnaval din Răsăritul Europei. Programul prezentat de sibieni a surprins de fiecare dată prin autenticitate şi diversitate: de la jonglerii cu focul – pe picioroange, la clovni acrobaţi, de la salturi spectaculoase ale piraţilor, la dansuri ce amintesc de exuberanţa carnavalurilor sud-americane. Sperăm ca şi la această ediţie tinerii noştrii să fie apreciaţi şi recompensaţi cu aplauze pentru programul pe care l-au pregătit“ – a declarat Liliana POPESCU – Directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. In fotografie sunt membrii Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului! Ar trebui sa va documentati mai bine atunci cand alegeti fotografiile pentru un articol. Si sa renuntati la fotografie… Un ansamblu e de amatori, celalalt -de profesionisti si nu e nicio legatura intere ele.