video foto accident mortal pe dn1 la săliște. o femeie din alba a decedat după ce mașina în care era a intrat sub un tir! (update)

Grav accident de circulație petrecut miercuri la orele prânzului pe DN1 la km 335 în județul Sibiu. Un autoturism a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar.

Update 13:20

Cei doi pasageri aflați în autoturismul mic sunt din județul Alba. Aceștia mergeau pentru tratament la Ocna Sibiului.

Se pare că șoferul mașinii mici a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, într-o zonă cu benzi de sens unic pe ambele sensuri.

Un TIR înmatriculat în Turcia, care circula regulamentar a lovit în plin mașina, iar în urma impactului a rezultat decesul pasagerei în vârstă de 65 de ani, aflată pe scaunul din dreapta.

Șoferul, în vârstă de 67 de ani, a fost și el rănit.

A intrat cu viteză în curbă

„În data de 16.07.2014, în jurul orelor 12,30, pe DN1, în afara localităţii Aciliu, L.I. în vârstă de 66 de ani, din judeţul Alba, a condus autoturismul pe direcţia Sebeş – Sibiu, iar la km. 335, pe fondul neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR înmatriculat în Turcia, condus de către un cetăţean turc, în vârstă de 47 de ani. În urma accidentului, pasagera din partea dreaptă-faţă a autoturismului, o femeie de 65 de ani, din judeţul Alba, a fost rănită grav şi a decedat la scurt timp după sosirea la faţa locului şi intervenţia echipajelor SMURD. Conducătorul auto al autoturismului a fost şi el rănit grav, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului. Timp de două ore, în zona producerii evenimentului, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, în ambele sensuri, alternativ, pe o bandă de mers”, spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii acestui accident rutier.

Știrea inițială

În urma impactului pasagera din dreapta față a autoturismului care a intrat sub TIR a rămas încarcerată.tir accEchipajele ISU au scos-o în stare de inconștiență pe victimă. Femeia a decedat la scurt timp după ce a fost scoasă din mașină.accident saliste

”În accidentul de la Săliște femeia a decedat, iar soțul ei, șoferul mașinii este rănit”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=9puBrO22S00″]

Ultima oră

Comentariul meu