sibiul este gazdă pentru campionatul european de karate kyokushinkai 2014

Asociatia Club Sportiv MUSASHI DOJO Sibiu si FEDERATIA DE KYOKUSHINKAI TRADIŢIONAL DIN ROMÂNIA / IKO KYOKUSHINKAIKAN, cu sediul în Sibiu, organizează in perioada 16-20 iulie, la Sibiu, doua evenimente internaţionale de importanţă majoră pentru artele marţiale din România.

 

19 iulie 2014, “Campionatul European de Karate Kyokushinkai 2014”, editia a 4-a, de Kata si Kumite pentru copii, juniori, tineret şi seniori. Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu ora 9.00. Intrarea este gratuită.

La acest campionat s-au inscris 250 de sportivi, la 60 de categorii de kata si kumite, din cele 12 tari europene afiliate la Organizatia Internationala de Karate Kyokushinkai Traditional – IKOK Sosai, organizatie avand sediul in Tokyo, Japonia: Romania, Ungaria, Polonia, Rusia, Elvetia, Ucraina, Danemarca, Olanda, Germania, Israel, Grecia, Marea Britanie.

Campionatul European va fi supervizat de catre Kancho YOSHIKAZU SUZUKI, Presedintele Federatiei Internationale de Karate Kyokushinkai, care va sosi la Sibiu pentru a conduce si observa derularea acestor evenimente.

Festivitatlile de premiere a sportivilor si a reprezentativelor tarilor cu cele mai bune rezultate, precum si decernarea titlurilor de „Best Technique”, „Best Spirit” si “Best Fighter” pentru sportivii care au avut o prestatie unica, vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-masa zilei de 19 iulie, in jurul orei 18.00.

16-20 iulie 2014, “Seminarul Internaţional de vară IKOK Sosai 2014”, finalizat cu examen de centura neagra, condus de Yoshikazu SUZUKI Kancho, preşedintele Organizaţiei Internaţionale de Karate Kyokushinkai – IKOK Sosai. Evenimentul se va desfăşura la Sala de Sport a Scolii Gimnaziale nr. 18 Sibiu, Str. Lunga, Nr. 65.

Parteneri oficiali si sponsori: PRIMARIA MUNICIPIULUI SIBIU, S.C. GLOBAL GYM S.R.L, S.C. MARQUARDT SCHALTSYSTEME S.C.S., S.C. SIMBA CATERING S.R.L., S.C. BITECO S.R.L. Sibiu, BUDOLAND ROMANIA, S.C. DAO PROD SPORT S.R.L.

Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de noi in promovarea artelor martiale si a beneficiilor aduse prin practicarea acestora.

Ultima oră

Comentariul meu